Binnenkort trouwen? Tips voor trouwlocaties in West-Brabant

Foto: Landgoed Bergvliet

Ben je nog niet overtuigd waar jij je liefde wil bezegelen en de mooiste dag van je leven gaat vieren? Ook de trouwlocatie mag een liefde op het eerste gezicht zijn.

Je let op niet alleen de entourage en alle mogelijkheden maar ook op de sfeer en gastvrijheid. Een juiste match voor jullie grote dag. En zoals weddingplanner Martine van der Linden al aangaf in haar tips moet de voorbereiding ook een feestje zijn! Ik help je een handje en heb deze mooie en gastvrije locaties voor jullie uitgelicht in de omgeving van Breda.

Door: Emanuela van Steen van Sinergia Projects (Facebook, Instagram, Linkedin)

Landgoed Bergvliet | Prachtig gelegen landgoed in Oosterhout

Op Landgoed Bergvliet ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om het vieren van jullie grote dag. Heerlijk in de buitenlucht, de zon, alleen jullie en de belangrijkste mensen in jullie leven en dat in een natuurlijke omgeving. Vervolgens een heerlijk diner om af te sluiten met een drankje en muziek of een knallend huwelijksfeest. Een van de vele mogelijkheden op Landgoed Bergvliet. Een knus en gezellig huwelijksfeest, of een trouwfeest tot aan 400 personen, beiden zijn geen enkel probleem. Ook kan er door jullie en jullie gasten overnacht worden in de Bergvliet Villa’s.

Landgoed Bergvliet is een officiële trouwlocatie, dus wie wil trouwen in Oosterhout of Breda kan in het Koetshuis of Paviljoen terecht. In deze sfeervolle en warme ruimten, kun je jullie ceremonie op een persoonlijke wijze aankleden en invullen. Tevens is het mogelijk om ervoor te kiezen voor de buitenlucht in de prachtige trouwtuin. Muziek, duiven, een leuke trouwambtenaar: zomaar een paar voorbeelden wat zij samen met jou kunnen doen om de huwelijk ceremonie een eigen draai te geven. Bij het Koetshuis (zie foto hieronder) is ook een speeltuin waar de kids lekker kunnen spelen. En de lampjes op het terras van het Koetshuis maken het ’s avonds heel sfeervol.

trouwlocatie Breda

Paviljoen Het Houtse Meer (Den Hout) | Who needs Ibiza?

Trouwen met je voeten in het zand.. Voor deze ultieme beleving hoef je niet naar het buitenland of naar zee, maar blijf je gewoon in Brabant. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Ook eten en feesten is hier anders dan anders. Zij garanderen je een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage. Buiten het glas heffen kan dus al snel. Toch te koud? Alle zalen hebben een eigen terras en uitzicht op het meer. Daarom heeft men altijd een slecht weer-scenario klaarliggen. Het Ja-woord op het Ceremonie strand, Proosten, Dineren en Feesten op z’n Houtse Meers! In Den Hout.

Landgoed Wolfslaar | Idylisch en luxe in Breda

Landgoed Wolfslaar is een betoverende locatie in een idyllische omgeving, een ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en luxe. Het landgoed ligt middenin de natuur. Het romantische landhuis en weelderige park, de bosrijke omgeving en ontspannen sfeer maken dit tot een van de meest gewilde, bijzondere trouwlocaties in Breda.

Extra pluspunt is dat al jouw ceremoniële en feestelijke activiteiten hier kunnen plaatsvinden. Jullie zijn daarbij het enige stel dat hier op dat moment trouwt. Trouwen op deze locatie is exclusief, stijlvol en in alle rust trouwen. Blijft je voor een bruidsborrel met hemelse hapjes, een voortreffelijk huwelijksdiner met prachtige wijnen en een swingend feest in de Vestibule met een DJ of livemuziek? Met 40 bruiloftsfeesten per jaar weet men bij Landgoed Wolfslaar hoe ze jou een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen.

Het Witte Kerkje | Intieme locatie in Terheijden

In Terheijden in een intieme locatie voor een burgerlijk huwelijk of een kerkelijke inzegening voor alle gezindten. Het is jullie dag en daarom doen ze maar één huwelijk op een dag en de dag er voor kun je al versieren. Ze leggen voor jullie de rode loper uit en hijsen de vlag. Je kunt het kerkje naar persoonlijke wens inrichten, decoreren met bloemen, kiezen voor eigen muziek of orgelspel, gasten onthalen met koffie, bruidstaart en/of een champagnetoost (of prosecco); de mogelijkheden zijn talrijk. De trouwauto kan het pleintje voor de kerk op rijden en daar blijven staan. Achter de kerk is er een gloednieuwe tuinzaal met buitenterras en tuin met volop privacy. Daar of in de kerk kan de bruidstaart aangesneden worden en/of de prosecco/champagnetoost geschonken worden. Alles voor een mooie, intieme en bijzondere ceremonie in monumentale sfeer.

Trouwen in een witte kerk

Mezz |  Let’s rock your wedding in Breda

Het ja-woord op een wat minder voor de hand liggende locatie dan die vertrouwde kapel of kerk? Of na het trouwen op locatie een te gek feest met livemuziek of een toffe dj in een poppodium? Dan moet je bij MEZZ zijn! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van ceremonie tot diner tot de eerste dans, MEZZ kan het gemakkelijk faciliteren. Daarnaast heeft MEZZ connecties met de juiste cateraars, weddingplanners en decoratiebedrijven om dat stukje expertise wat zij dan weer net niet hebben toch nog te kunnen leveren.

MEZZ is een betrokken partij waar jullie wens centraal staat. Onder het genot van een bakje koffie of een goed biertje spreken jullie de plannen door om jullie dag onvergetelijk te maken. Zij hebben het personeel, de kennis en de energie, nu alleen jullie liefde nog!

  • Bel voor meer info: 076 – 5156677 of ga naar de website van Mezz

Mezz als trouwlocatie in Breda

More-Itz | Trouwlocatie aan het water en jachthaven in  Drimmelen

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Zij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Zij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant. Het is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen.

Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt je maar eens voor hoe je samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend op het water. Superromantisch, en de garantie op prachtige foto’s! Nadat het ja-woord is gegeven bij More-Itz aan het water is er de mogelijkheid om te dineren of jullie bezegeling van de liefde te vieren op een eigen panaroma verdieping. Deze verdieping heeft twee eigen bars, een buitenkeuken en een groot privé buitenterras. Klinkt dit als jouw droombruiloft?

trouwlocatie aan het water

Breda Nieuws Bruiloft 10-daagse

Met dank aan Emanuela van Steen van Sinergia Projects (Facebook, Instagram, Linkedin) Emanuela van Steen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden