Citytrainer cursus voor sportievelingen weer van start

Foto: Breda Actief

Voor iedere Bredanaar die gek is op sport en ouder is dan 15 jaar, gaat de cursus Citytrainer weer van start! Vanaf 28 oktober kunnen zij leren hoe ze sportieve evenementen organiseren en begeleiden.

Een Citytrainer is in staat om sportieve activiteiten of evenementen te organiseren en te begeleiden. Op deze manier breidt het sport- en beweegaanbod uit in voor inwoners van de gemeente Breda of kunnen de deelnemers iets betekenen voor hun eigen vereniging. Wie weet er nu beter dan een leeftijdsgenoot wat je wilt doen? Deelnemers worden tijdens deze cursus door professionals opgeleid om de juiste en leuke activiteiten te organiseren.

Geen tijd om stil te zitten

De Citytrainer cursus is een gratis cursus, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Er vinden 7 praktische en interactieve bijeenkomsten plaats waarbij onder andere onderwerpen als presenteren, lesopbouw, conflicthantering en kennis van de doelgroepen aan bod komen. Daarna gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag en organiseren ze een (sportief) event.

Het levert deelnemers een hoop op

Naast dat de maatschappelijke betrokkenheid voldoening geeft, krijgen de deelnemers veel terug: het zelfvertrouwen krijgt een boost, de kennis groeit, het talent wordt efficiënt ingezet en Citytrainers leren in te spelen op verschillende situaties. Daarnaast ontvangen de deelnemers na het succesvol afronden van de cursus een erkend certificaat.

Interesse?

Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de cursus Citytrainers kan mailen naar [email protected] of bellen naar 076 – 52 33 555 (Klaartje Oerlemans).

Reacties

Cookieinstellingen