Four Tasty XXL’s en Dunkin’ Donuts thuisbezorgd

Foto: New York Pizza

New York Pizza heeft een wel heel smakelijke primeur: vier heerlijke smaken op één extra grote pizza. Jij bepaalt wat er op de Four Tasty XXL komt – en met wie je die deelt…

Gamen met vrienden? Romantisch dineren? Lekker bankhangen? Wat je ook van plan bent, start de avond met een smaaksensatie. New York Pizza introduceert als eerste pizzaketen in Nederland een pizza die je zelf kunt samenstellen met vier verschillende smaken. Met een diameter van 40 centimeter is de Four Tasty XXL de grootste pizza in de geschiedenis van New York Pizza, en dankzij de thuisbezorgservice hoef je er je huis niet voor uit.

Double Tasty x 2

Gezien het succes van de Double Tasty (pizza met twee smaken) kon de overtreffende trap niet lang uitblijven. “De Double Tasty is onze bestverkochte pizza en met de introductie van de Four Tasty XXL spelen we nóg beter in op de behoefte van onze klanten,” vertelt Joost Geurtsen, Marketing Director van New York Pizza. “Deze pizza is fantastisch voor iedereen die nooit kan kiezen en de perfecte pizza om te delen!” Zijn advies? Laat je creativiteit de vrije loop. Met vier smaken op één pizza kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Smaakexplosie XXL

Vind je kiezen lastig, maar heb je wél zin om zo’n Four Tasty XXL te proberen? Maak dan kennis met de speciale actiepizza die je nu bij alle vestigingen en op newyorkpizza.nl kunt bestellen vanaf  €12,99. Met de vier verschillende toppings – Hot Veggie, Margherita, Pepperoni en Mamma Mia Meatlovers – is een smaakexplosie gegarandeerd. Die bodem van 40 centimeter is trouwens niet exclusief voor de Four Tasty XL. Vanaf nu zijn ook alle andere pizza’s op het menu van New York Pizza verkrijgbaar op zo’n extra grote bodem.

Let’s go donuts!

Naast de Four Tasty XXL heeft New York Pizza nog een primeur: vanaf nu staan de twee populairste donuts van Dunkin’ Donuts, Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie, op het menu in alle vestigingen en op newyorkpizza.nl. Dankzij de unieke samenwerking kunnen de legendarische donuts van Dunkin’ in Nederland voor het eerst op grote schaal worden thuisbezorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen