Ondernemersdag in NAC Breda stadion

Foto: Bertil van Dijk Fotografie

Op dinsdag 12 november wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent georganiseerd voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Voor iedereen in de omgeving Breda die van plan is om een eigen bedrijf te gaan starten, of al een aantal jaren bezig is met een eigen onderneming is het aan te raden om naar de Ondernemersdag Breda te komen. De avond zit vol informatie en inspiratie! Zo kunnen bezoekers vele bedrijven ontmoeten op een interactieve informatiemarkt en diverse workshops volgen over onderwerpen als de Belastingdienst, aansprakelijkheidsrisico’s, rechtsvormen en marketing.

Keynote speaker – Influencer en businesscoach Larissa Berrenchina

Larissa Berrenchina helpt bedrijven en startups met hun business, marketing en sales. Haar bedrijf genereert sales op basis van ‘social selling, waaronder ze in dit geval content marketing en social media advertenties verstaan.

Tijdens deze Ondernemersdag in Breda gaat Larissa al deze onderwerpen uitgebreid bespreken, zodat startende ondernemers leren hoe je moeiteloos de ideale klanten aan kan trekken.

Voorprogramma Masterclass Online Marketing voor starters

Lars, online marketeer bij Marketing Madheads, maakt mensen en bedrijven zo goed in online marketing dat ze een online marketingbureau meer nodig hebben. Zo zorgt hij er onder andere ook voor dat (startende) ondernemers nóg beter online kunnen representeren. Door middel van een stappenplan geeft hij je inzichten in een strategie die voor iedere starter te begrijpen en uit te voeren is.

In samenwerking met de Business Coach Breda en Interpolis organiseert Ondernemersdagen.com een Ondernemersdag waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Dit kan door het bezoeken van de informatiemarkt of het deelnemen aan een seminar of workshop. De avond is geheel gratis te bezoeken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden