Verkoop gestart! De Hogebeemd 30 bedrijfsunits

Op bedrijventerrein “De Krogten” aan de Konijnenberg wordt het project De Hogebeemd gerealiseerd, 30 bedrijfsunits. Deze zijn vanaf heden te koop via makelaar Van de Water Groep en via projectontwikkelaar Twins Investments.

Dit project omvat in totaal 30 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 58 m² tot 128 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,5 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen verdiepingsvloer). De units 1, 15, 16 en 30 hebben bovendien een uitnodigende zijentree met veel glas tot op de verdieping in de zijgevel.

Bedrijventerrein De Krogten

Het bedrijventerrein is gelegen ten noorden van het centrum van Breda en hier is onder andere de Makro, Bo-Rent en de Hornbach gevestigd. Het terrein is omsloten door de Noordelijke Rondweg, de Terheijdenseweg en de rivier De Mark. De snelweg A16, richting Rotterdam en Tilburg, is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken, terwijl de A27 richting Utrecht op ongeveer 15 minuten is gelegen.

Er is veel interesse in het project! Inmiddels is 50% al onder optie. Meer weten? Ga naar de website van de Hogebeemd Units en vraag vrijblijvend de brochure aan.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden