Bredase Kerstherberg opent voor iedereen haar deuren

Speciaal voor alle mensen die zich tijdens de kerstdagen eenzaam voelen, geen thuis hebben of misschien zelfs dakloos zijn, opent de kerstherberg al sinds 1981 haar deuren. Iedereen is welkom, jong en oud.

Wij bieden gezelschap, warmte en een luisterend oor. Ook bieden wij koffie/thee, fris, broodjes, gebak en op beide kerstdagen een goed kerstdiner. Alles is gratis. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals muzikale optredens, een kindermiddag, mensen kunnen creatief in de weer, er zijn spelletjes aanwezig, er kan een film gekeken worden en er is een weggeefwinkel.

Van dinsdag 24 december 19.00 uur t/m donderdag 26 december 19.00 uur zijn vrijwilligers aanwezig om e.e.a. in goede banen te leiden. Iedereen is welkom, dag en nacht.

De Kerstherberg is een volledig zelfstandige organisatie die samen met gemiddeld zo’n 150 vrijwilligers en met de hulp van giften in de vorm van geld en goederen concrete hulp en invulling geeft aan de kerstdagen. Ieder mens, ongeacht achtergrond of wat dan ook, is van harte welkom. Niemand hoeft alleen te zijn of op straat te blijven tijdens de kerstdagen. En elk jaar weer is het ontzettend gezellig en gemoedelijk.

Om aan dit initiatief zo veel mogelijk bekendheid te geven, vragen we uw hulp om op uw manier aandacht te besteden aan de Kerstherberg. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om tijdens de kerst de Kerstherberg te bezoeken zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij invulling geven aan medemenselijkheid. We huizen dit jaar in het Rondeel aan de Kloosterlaan 14 (tegenover het Chassétheater).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden