Help samen Bredase minima aan fijne kerstdagen

Foto: Pexels

De dagen worden korter en het is minder lang licht. Velen verheugen zich op de feestelijke decembermaand, maar voor anderen is het helaas niet vanzelfsprekend om uit te pakken zo aan het einde van het jaar.

Wanneer Breda geniet van de Top 2000, Serious Request en heerlijke kerstdiners en we stil staan bij wat we hebben, zijn er in onze gemeente ook gezinnen die het niet zo breed hebben. Daarom hebben Bredanaars Sanne en Daniel de handschoen opgepakt om een aantal gezinnen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen te verblijden met een goed gevuld kerstpakket.

Wil je ook een steentje bijdragen aan gezinnen die het goed kunnen gebruiken? Ga dan naar de donatiepagina op one2give.

Wanneer er 600 euro opgehaald kan worden en nog eens 600 euro bij de lokale winkeliers aan producten / levensmiddelen dan hopen de initiatiefnemers 30 gezinnen te helpen. Het succes van de actie is afhankelijk van de gulheid van Breda. Elk gezin dat geholpen kan worden is er een!

Kerstgeschenk van en voor Bredanaars

Een kerstpakket ter waarde van 40 a 50 euro. Deels met producten geschonken door lokale partners en deels gekocht met het gedoneerde geld. De kerstgeschenken worden geschonken rondom het weekend van 21 en 22 december 2019.

* Bij de meeste donatiepagina’s worden transactiekosten berekend en dat is bij kleine donaties niet gewenst (zoals 0.40 / 0.55 op een gift van 1 of 2 euro). Daarom is gekozen voor one2give in combinatie met een Tikkie.

Door wie?

Door Bredanaars die een (klein) bedrag kunnen missen.

Voor wie?

Voor (eenouder)gezinnen uit Breda. De selectie van de gezinnen wordt gedaan in overleg met de hiervoor gespecialiseerde instanties.

Reacties

Cookieinstellingen