Amphia organiseert informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten

Foto: CC0 Public Domain

Op dinsdag 3 december 2019 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor patiënten met kanker over ‘Werkhervatting na de behandeling’. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met kanker of voor patiënten die kanker hebben gehad.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 19:30 en 20:30 uur in de Gehoorzaal op de Amphia locatie Langendijk.

Reïntegratietraject

Als u kanker heeft gehad, kan het reïntegratietraject lang duren. Lichamelijke en soms geestelijke reacties op bestralingen en chemokuren verschillen per persoon en per kuur. Het gebeurt daardoor regelmatig dat het reïntegratietraject tussentijds bijgesteld wordt. Reïntegratie is een taak van de patiënt en de werkgever samen. Onderwerpen die tijdens deze bijeenkomsten aan bod komen zijn wetgeving (Arbowet/Wet Poortwachter/WIA), hoe weer aan het werk te gaan en het plan van aanpak. Gespreksleiders van deze avond zijn medewerkers van de afdeling maatschappelijk werk Amphia.

In deze bijeenkomst wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen, hierbij zijn ook naasten van de patiënten van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected]. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.amphia.nl/over-ons/kalender.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden