Inzameling Sinterklaascadeaus en (halve) kerstpakketten voor Bredase minima

Foto: Pexels

Heb je een goed bedoeld Sinterklaascadeau ontvangen waar je niet zo veel aan hebt? Heb je een cadeau dubbel ontvangen en is het bonnetje zoek? Heb je nog ongeopende cadeaus van vorig jaar? Je kan er anderen erg gelukkig mee maken!

Of ontvang je binnenkort een kerstpakket of een cadeaubon/ pluim die onderin een lade gaat belanden? Puilt je voorraadkast over en wil je iets goeds doen deze maand? Lever je (halve) kerstpakket dan in bij het Woonzorgcentrum Elisabeth op de Leuvenaarstraat 91 bij de balie (via de hoofdingang). Valerie Feskens ([email protected]) zamelt hier al jaren succesvol spullen in voor Bredase minima.

Ook producten die thuis al enige tijd ongebruikt in de kast staan, mogen worden gedoneerd. De initiatiefnemers zijn blij met alles, mits het maar ongebruikt is én de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet verlopen is. Laat jouw spullen dus niet in de prullenbak verdwijnen, maar maak er nog iemand blij mee. Mocht je niks hebben liggen, dat je kwijt wilt, dan mag je natuurlijk ook altijd een extra boodschapje meenemen en dit bijdragen of financieel een (kleine) bijdrage doen via een Tikkie of de donatiepagina *. 

Kerstgeschenk van en voor Bredanaars

Sanne en Daniel hebben de handschoen opgepakt om een aantal gezinnen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen te verblijden met een goed gevuld kerstpakket (zie eerdere oproep). Inmiddels is op de donatiepagina van one2give 92 euro ontvangen en via Tikkies ruim 140 euro. Goed op weg om het doel van 600 euro euro te behalen. Ook schenkingen van Bredase bedrijven zijn zeer welkom. Help je mee?

Een kerstpakket heeft een waarde van 40 a 50 euro. De kerstgeschenken worden geschonken rondom het weekend van 21 en 22 december 2019.

* Bij de meeste donatiepagina’s worden transactiekosten berekend en dat is bij kleine donaties niet gewenst (zoals 0.40 / 0.55 op een gift van 1 of 2 euro). Daarom is gekozen voor one2give in combinatie met een Tikkie.

Door wie?

Door Bredanaars die een (klein) bedrag kunnen missen.

Voor wie?

Voor (eenouder)gezinnen uit Breda. De selectie van de gezinnen wordt gedaan in overleg met de hiervoor gespecialiseerde instanties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden