Betoverende Bajestocht tijdens de kerstvakantie

Foto: FutureDome Events

Ben je nieuwsgierig geworden hoe hoog de muren van de Koepel precies zijn? Dat krijg je allemaal te horen tijdens de rondleidingen die FutureDome Events, de partij voor bijeenkomsten en activiteiten bij de koepelgevangenis, wederom dit jaar weer organiseren.

Daarnaast vindt in de koepelgevangenis de gezinsactiviteit ‘Betoverende Bajestocht’ plaats. Als onderdeel van Betoverend Breda is er speciaal voor gezinnen een interactieve speurtocht ontwikkeld. Met een telefoon in de aanslag gaan gezinnen de gevangenis zelfstandig verkennen, en zullen door goed te zoeken verschillende QR-codes vinden. Via deze QR-codes krijgen ze speciaal ontwikkelde video’s, puzzels en raadsels te zien die je zelfstandig op kan lossen. Een unieke activiteit om interactief en educatief met het hele gezin de gevangenis te verkennen gedurende je kerstvakantie!

Naast de Betoverende Bajestocht zullen wederom de interessante rondleidingen georganiseerd worden. In groepen begeleidt een gids jong en oud langs de mooiste monumentale plekken op het gevangenisterrein, wat je een uniek kijkje achter de muren van de gevangenis geeft. De rondleiding zal je leiden langs de authentieke kapel, vrouwengevangenis, verschillende luchtplaatsen, het oude gerechtsgebouw en als afsluiter
uiteraard de koepelgevangenis.

Altijd al in de monumentale koepelgevangenis van Breda willen kijken? Dan zijn dit unieke activiteiten voor tijdens de kerstvakantie te ondernemen met het hele gezin! Na de kerst activiteiten is het mogelijk om een warm drankje of iets lekkers te nuttigen in de gezellige ontvangstruimte die in kerstsferen is ingericht. De data en tickets voor de Betoverende Bajestocht (à € 7,70 p.p.) en de Kerstrondleidingen (à € 9,25 p.p.) zijn online te reserveren via de website van FutureDome Events.

Let op: voor de Betoverende Bajestocht is een mobiele telefoon nodig met 3/4G verbinding en een QR-scanner (gratis te downloaden). Met betrekking tot de kerstrondleiding zijn door het monumentale karakter van de gebouwen en diverse trappen niet alle delen van de rondleiding geschikt voor mindervaliden of mensen die slecht ter been zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden