Trailer laat Europa kennismaken met de stad Breda

Foto: Gemeente Breda

Om de internationale ambities van Breda te benadrukken hebben de gemeente Breda en Nouwens Transport Breda B.V. de handen ineen geslagen voor een eigenzinnige ‘roadshow’.

Op één van de trailers van het Bredase transportbedrijf prijkt vanaf vandaag een campagne waarmee partijen kennismaken met Breda.

Reizende stadsambassadeurs

“De internationale ambities van Breda zijn helder en realistisch. Bovendien zijn ze met het bedrijfsleven en onderwijs samen voor de stad opgesteld. In de economische visie zijn er actielijnen aan gekoppeld, dus samen kunnen we er meteen mee aan de slag. Onze aanpak ‘Hey Breda’ nodigt partijen uit mee te werken aan een gezonde economie voor stad en regio. Ook in de toekomst en met groei voor bedrijfsleven en kansen op banen en carrières voor inwoners.” Aldus wethouder Boaz Adank, die eraan toevoegt: “Hoe mooi wil je het hebben; hier komen onze ambities en de core-business van een stevig groeiend Bredaas bedrijf samen. Het thema ‘verrassende stad’ staat prominent in de Bredase economische ambities. Met het nieuwe stukje ‘trots op wielen’ wordt menig weggebruiker verrast en de warme uitstraling zal ook potentiële bezoekers aanspreken. Met Dennis Nouwens en zijn chauffeurs als reizende stadsambassadeurs zet Breda zich goed op de kaart.”

Eerder was Breda ook al opvallend aanwezig op wegen in de Benelux. Die primeur ging naar trucker John Willemse, die met Bredase foto’s op zijn koeltrailer door de Benelux reed en veel aandacht trok voor zijn Beste Binnenstad. Dennis Nouwens, directeur/eigenaar van Nouwens Transport Breda B.V.: “Met veel plezier en minstens zoveel trots op Breda nemen onze chauffeurs het stuur nu over. We hebben een groot wagenpark en staan een van de trailers graag af om megagroot en met een enorm Europees bereik reclame voor onze thuisstad te maken. Verschil met de vorige uiting is dat het nu niet primair om het promoten van een leuk dagje uit voor toeristen gaat. We spreken ook de zakelijke markt aan.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden