Inzamelingsweek kerstgeschenk van en voor Bredanaars

Foto: Pexels

De actie om Bredase minima aan fijne kerstdagen te helpen is bezig aan haar laatste inzamelingsweek.

Boodschappen en speelgoed kunnen worden afgegeven bij Woonzorgcentrum Elisabeth op de Leuvenaarstraat 91 bij de balie (via de hoofdingang). Valerie Feskens ([email protected]) zamelt hier al jaren succesvol spullen in voor Bredase minima. Dit kan dag en nacht (24/7) tot en met vrijdag 20 december in het Elisabeth.

Ontvang je binnenkort een kerstpakket of een cadeaubon/ pluim die onderin een lade gaat belanden? Puilt je voorraadkast over en wil je iets goeds doen deze maand? Bredase minima kunnen dit heel goed gebruiken!

Ook producten die thuis al enige tijd ongebruikt in de kast staan, mogen worden gedoneerd. De initiatiefnemers zijn blij met alles, mits het maar ongebruikt is én de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet verlopen is. Laat jouw spullen dus niet in de prullenbak verdwijnen, maar maak er nog iemand blij mee. De kerstgeschenken worden geschonken rondom het weekend van 21 en 22 december 2019. De initiatiefnemers hopen ongeveer 30-35 gezinnen te helpen

Bij de meeste donatiepagina’s worden transactiekosten berekend en dat is bij kleine donaties niet gewenst (zoals 0.40 / 0.55 op een gift van 1 of 2 euro). Daarom is gekozen voor one2give in combinatie met een Tikkie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden