Valpreventie bij het Parkinson Café Breda

Foto: Pexels

De ziekte van Parkinson kan ervoor zorgen dat iemand vaker valt. Het Parkinson Café Breda staat daarom op vrijdag 31 januari in het teken van valpreventie, onder leiding van beweegcoach Marian Roest. Ook fit en vitaal blijven, kan helpen om vallen te voorkomen.

Daarom gaan we aan de slag met het DobbelFit spel. Het Parkinson Café Breda vindt plaats van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

We wonen tegenwoordig langer zelfstandig thuis, waardoor het risico op vallen toeneemt. Marian Roest is beweegcoach bij ouderen. Zij geeft deze middag informatie over wat je zelf kunt doen om vallen te voorkomen. Bovendien gaan we door het DobbelFit spel op een actieve manier ervaren hoe je fit en vitaal blijft. Samen lachen en bewegen staat bij DobbelFit voorop! We sluiten de middag af met een ‘In balans les’, die gericht is op het verbeteren van de algehele fitheid, spierkracht, balans, mobiliteit, zelfvertrouwen. Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers zijn van harte welkom!

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden