Kinepolis Breda zet extra films in tijdens stakingsdagen

Foto: Kinepolis

Op 30 en 31 januari staken de basisscholen. Om die reden heeft Kinepolis de programmering in alle 18 vestigingen uitgebreid om de thuisblijvers tegemoet te komen. Met extra voorstellingen, ook in de ochtend, en twee voorpremières speciaal voor de stakingsdagen, kunnen alle kinderen én hun ouders terecht bij Kinepolis.

Bekijk als eerste Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn én De Grote Slijmfilm, want beide films gaan op 30 en 31 januari in de voorpremière bij Kinepolis. Daarnaast draaien Spionnengeheimen, Frozen 2 en Dr. Dolittle natuurlijk ook nog in de bioscoop, dus er is genoeg keus voor iedereen.

Kruimeltje en Kinepolis werken samen voor Bio
Tijdens de stakingsdagen gaat 50 eurocent van ieder verkocht bioscoopkaartje van Kruimeltje naar Bio Vakantieoord. Kruimeltje staat bekend als een ondeugend jongetje die opkomt voor dieren en kinderen die onrecht worden aangedaan, of die het moeilijk hebben. Met deze insteek zal de nieuwe bioscoopfilm Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn dan ook samen met o.a. Kinepolis een deel van hun omzet op 30 en 31 januari afstaan aan een goed doel. Want ieder Kruimeltje helpt!

  • Meer informatie over de stakingsdagen bij Kinepolis en welke films er allemaal in jouw bioscoop draaien vind je hier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden