Vier het voorjaar, bij Intratuin Breda

Foto: Intratuin Breda

Laten we samen de lente vieren! Op 29 februari en 1 maart vieren we de officiële aftrap van het voorjaar bij Intratuin Breda! Een gezellig en feestelijk weekend, vol frisse voorjaarsactiviteiten en een winkel vól voorjaarsinspiratie!

Geniet bij binnenkomst van een heerlijke, verse voorjaar smoothie en laat je inspireren door de groene oase in onze entree! Maak kans op mooie prijzen voor jong en oud en doe mee aan onze voorjaarsbingo! Zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Op zaterdag 29 februari kun je mee doen met de workshop ‘Wandhanger Voorjaar’! Schrijf je voor deze workshop in via de website: www.intratuin.nl/breda!

Ook voor de kids organiseren we dit weekend wat leuks! Kinderen kunnen op zaterdag én zondag tussen 14.00 en 16.00 uur vrij inlopen bij de kinderworkshop! De kosten hiervoor bedragen €2,50 per deelnemend kind, inclusief limonade, wat lekkers en 1 kopje koffie of thee voor papa of mama!

Zin om je huis en tuin voorjaarsproof te maken? Ontdek de nieuwste woontrends voor je tuin, terras en huis! Het hele weekend laat je de mooiste binnen en buiten planten gratis oppotten door onze groen experts! Daarnaast trappen we het buitenseizoen af met een heerlijk Italiaans Kruidenfeest! Geniet van diverse proeverijtjes met verse Italiaanse kruiden of proef iets lekkers van de barbecue!

Lentekriebels? Kom dit weekend gezellig langs, vier met ons het voorjaar en laat je inspireren!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden