Sur de Soi bestaat 10 jaar!

Foto: Sur de Soi

Advertorial – Het is al weer 10 jaar geleden dat Wil Stapper haar lingeriespeciaalzaak ‘Sur de Soi’ heeft geopend. Alle reden dus voor een feestje.

Wil kan het zelf nauwelijks geloven dat het al 10 jaar geleden is dat de deuren van haar winkel, toen nog gevestigd aan de oude Bredaase weg, open gingen. Wat is er veel veranderd in die 10 jaar: de winkel is inmiddels al weer vijf jaar gevestigd aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur en qua oppervlakte ruim 2 keer zo groot.

Wat niet is veranderd is het enthousiasme waarmee Wil haar klanten in de watten legt. ‘Sur de Soi’ dat ‘zeker van jezelf’ betekent is inmiddels een begrip in Etten–Leur en omstreken. Service en kwaliteit zijn vanzelfsprekend maar misschien is vertrouwen nog wel belangrijker, aldus Wil. Mensen geven zich immers letterlijk bloot, zo veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam. Soms zou ze het wel van de daken willen schreeuwen: iedere vrouw is mooi! Voor iedere vrouw is mooie, goed passende lingerie te krijgen die recht doet aan haar figuur. Met goede lingerie voel je je zekerder van jezelf en dat straal je uit. Ik verkoop de mooiere merken van lingerie van o.a. Prima Donna, Lise Charmel, Empreinte en Pleasure State,”aldus Wil. Badkleding van o.a SunFlair, Prima Donna, Marie Jo. Nachtmode van Cyell, Calida, en Taubert. Nieuw in het assortiment is Essenza. Ook heren kunnen terecht bij “ Sur de Soi’ voor hen is er een ruime keuze uit badmode, nachtmode en boxershorts van het merk H.O.M.

Tot ziens bij Sur de Soi Lingerie aan de Bisschopsmolenstraat 97 in Etten-Leur.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden