VloerenCentrale: dé vloerenspecialist in regio Breda

Advertorial – VloerenCentrale is een modern familiebedrijf in Breda. Onze sfeervolle showroom met inpandig magazijn van ruim 2.500 m2 is gevestigd aan de Takkebijsters 70. De afgelopen dertig jaar zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier op het gebied van vloeren. Wij verkopen niet alleen vloeren en toebehoren aan zowel particulieren als bedrijven, we hebben ook onze eigen legservice. Onze gediplomeerde stoffeerders zorgen ervoor dat elke vloer perfect ingemeten, gelegd en afgewerkt wordt.

Ruime voorraad

Niet gevonden wat u zoekt op onze website? Bezoek dan onze voordeel-discounthal in Breda van ruim 2.500m²! We hebben hier naast zo’n 500.000 stuks tapijt- en vinyltegels, verschillende laminaat en pvc vloeren op voorraad staan.

Uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit: laminaat, parket, tapijttegels, kurk, marmoleum, pvc-vloeren, tapijt, plinten en profielen, karpetten en binnenzonwering.Bekende merken in onze eigentijdse collectie zijn: Quick-Step, Moduleo, ComfyClick, Therdex, Lamett, Floorify, Gerflor, Forbo, Heuga, InterfaceFLOR, Desso, Modulyss, Hollandsche vloeren en Tretford.

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pvc-vloeren, laminaat, parket en tapijt(tegels). Ook complete traprenovaties kunnen wij verzorgen.

Meer informatie?

Bezoek onze showroom of bel of mail ons!

VloerenCentrale
Takkebijsters 70
4817 BL in Breda
076 – 522 06 86
[email protected]
www.devloerencentrale.nl

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen