‘Hier werken de helden van Breda’ spandoek op Amphia ziekenhuis

Foto: Breda Loco's

‘Hier werken de helden van Breda’. Dat is de tekst die prijkt op het grote geel zwarte spandoek dat supportersverenigingen Breda Loco’s en Fr0nt76 maandagochtend aan het Amphia Ziekenhuis hebben opgehangen.

“Alle respect en hulde voor het zorgpersoneel in deze tijden.”, geeft de Breda Loco’s aan in een reactie op Twitter.

NAC ligt drie weken stil

Afgelopen donderdag werd al bekendgemaakt dat alle wedstrijden tot 31 maart zijn uitgesteld. Vandaag maakte de regering bekend dat scholen, horeca en sportaccomodaties de deuren tot 6 april dienen te sluiten. De KNVB, ECV en CED adviseert om alle activiteiten te staken en de stadions te sluiten, zo laat NAC weten.

KNVB bericht: ‘Het kabinet heeft vanmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.’

In dit kader zijn alle activiteiten van NAC tot 6 april afgelast of uitgesteld. In eerdere berichtgeving stond dat NAC, tot nader order, door zou trainen. Dit is vanaf heden niet meer van toepassing. De trainingen en wedstrijden die tot 6 april gepland stonden, worden dus afgelast of uitgesteld. De wedstrijden NAC – Telstar en De Graafschap – NAC worden uitgesteld. Vooralsnog zijn er voor de uitgestelde wedstrijden geen nieuwe data bekend.

Fanshop en Service- en Informatiedesk

Ook de Fanshop en Service- en Informatiedesk zullen tot 6 april gesloten zijn. Alle aanvragen voor ClubCards zullen behandeld worden wanneer de Service- & Informatiedesk weer geopend is. Uiteraard zijn wij telefonisch wel te bereiken op de reguliere tijden om uw vragen te beantwoorden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden