Knuffelfabriek in actie: “Ik kan nu niet bij jou zijn, maar ik geef jou een knuffel”

Foto: Michelle de Vries / STIM fotografie

Als ambassadeur voor de Stichting NoraWerkt legt Emanuela van Steen Cacchione de verbinding met de bedrijven in Breda omgeving. Ze kan nu even niet bemiddelen voor hen om een arbeidsplaats en zo komt ook hun wereld langzaam tot stilstand.

Emanuela: “Sinds vorige week werken bijna alle medewerkers thuis. Nu heb ik samen met de mensen van NoraWerkt een mooie actie opgezet welke een mooie verbinding maakt met onze knuffelfabriek en onze dierbaren in Breda. Wij zijn heel blij dat de Stichting Doen deze actie ook ondersteunt en hopen op iedereens enthousiasme!”. Op een later moment het volledige interview van haar interview “Verbinden is in alles wat ik doe de sleutel tot succes“.

Beperking is op dit moment voor iedereen aan de orde. We werken vanuit huis en moeten afstand houden tot elkaar. We mogen elkaar zelfs voorlopig niet meer omhelzen of knuffelen. De Stichting NoraWerkt houdt ook van knuffelen en heeft een geweldig idee: “Zet ons aan het werk om een knuffel te maken voor jouw lieve oma, opa of anderen die je een knuffel wilt geven!”

Geef een knuffel van jou

Hoe mooi is het indien jij namens jou en je familie een knuffel naar keuze besteld om die te laten bezorgen via www.deknuffelfabriek.nl.
of
Doneer een knuffel van Nora:
Het is helemaal geweldig als jij een knuffel doneert via De Knuffelfabriek. De knuffels worden bezorgd door onze mensen van NoraWerkt bij de verzorgingshuizen en het ziekenhuis in Breda en omstreken. Op deze manier ondersteun jij jouw en onze dierbaren om deze moeilijke tijd door te komen!

Tevens zorg je ervoor dat de medewerkers van NoraWerkt knuffels kunnen blijven maken ook in de toekomst. Onze medewerkers met een verstandelijke beperking willen namelijk graag, en kunnen ook bijdragen in deze moeilijke tijd. Knuffel jij ook mee?

Alvast bedankt en een dikke Knuffel van NoraWerkt!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden