Donderdag wederom vier mensen overleden aan corona in Amphia Ziekenhuis

Foto: Pixabay / Pete Linforth

Donderdag zijn er in het Amphia in Breda opnieuw 4 mensen overleden aan COVID-19. Dat meldt het ziekenhuis in hun dagelijkse update op haar website.

Dagelijks geeft het Amphia Ziekenhuis in Breda een update over het aantal corona-patiënten in het ziekenhuis. Dit was de stand van zaken bij Amphia gisteren, donderdag 26 maart. Vanaf het begin van het uitbreken van COVID-19 zijn er in Amphia 22 mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Het aantal patiënten met een COVID-19 besmetting dat wordt verzorgd in Amphia steeg van 83 naar 95, waarvan 17 op de intensive care. Dat waren er woensdag nog 10. Er zijn in de 24 uur voor deze standopmaak 6 patiënten met COVID-19 uit Amphia ontslagen. In totaal zijn dit nu 56 patiënten.

COVID-19 patiënten worden op speciaal daartoe ingerichte afdelingen in isolatie verzorgd (de zogenaamde cohort-afdelingen). Patiënten die intensieve zorg nodig hebben worden op de intensive care verzorgd. De intensive care van Amphia heeft een totale capaciteit van 30 bedden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden