NACvoorelkaar voor diegenen die het nodig hebben

Foto: NAC Media

Met de ontwikkelingen rondom het COVID-19-virus is men in onze samenleving meer dan ooit op elkaar aangewezen. NAC komt in actie voor iedereen die hulp kan gebruiken of hulp wil aanbieden! “Zo bieden wij samen hulp aan diegenen die het nodig hebben.”, zo laat NAC weten.

Oudere en kwetsbare mensen hebben het zwaar, maar ook de mensen die in de zorg, bij de politie of de brandweer werken kunnen extra hulp gebruiken. Om de hulpvragen vanuit de samenleving samen te brengen met mensen die graag een steentje bij willen dragen lanceert NAC Maatschappelijk samen met NLvoorelkaar het platform: NACvoorelkaar.

NAC faciliteert dit platform om de samenleving te ondersteunen. Dit kan zijn door op te passen, boodschappen te doen voor een ander of door eenzame ouderen een hart onder de riem te steken. Mensen kunnen met hun hulpvragen terecht op dit platform, de club activeert mensen om deze hulpvragen te beantwoorden.

Wat jij kunt doen?

In samenwerking met NLvoorelkaar is er een speciale pagina voor NAC-supporters en eigenlijk voor iedereen die wil helpen of hulp nodig heeft ingericht. Hier vind je een overzicht van alle initiatieven in Breda. Een voorbeeld hiervan is het helpen van mensen met het doen van boodschappen, het spelen van spelletjes, koken, oppassen of een kaartje schrijven. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep.

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen?

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden