Con Fuego At Home 3-gangenmenu | rijdende slager | cadeaubonnen

Foto: Con Fuego Breda

De interieurmetamorfose voor restaurant Con Fuego Breda werd van begin maart gerealiseerd waarna na sluiting van de horeca ervoor gezorgd werd, dat er opnieuw geschakeld werd door het grillrestaurant op de Grote Markt.

Bij het restaurant, dat bekend staat om zijn hoogwaardige vlees- en visgerechten en de prijswinnende wijnkaart, biedt nu een Con Fuego At Home 3-gangenmenu aan. Check voor het aanbod de Facebookpagina van Con Fuego. Ook is het mogelijk om een cadeaubonnen aan te schaffen die online verkrijgbaar zijn. Deze kunt u na de sluiting inleveren en als dank ontvangt u 10% extra waarde op de cadeaubon als u deze komt verzilveren bij ons in het restaurant.

Liever gebruik maken van Con Fuego als rijdende slager? U kunt onze steaks ook volledig rauw thuisbezorgd krijgen! Wij bieden verschillende pakketten aan of u kunt uw eigen pakket samenstellen. Klaar om direct bereidt te worden of u kunt de steaks in de diepvries bewaren.

Warm, stoer en klassiek

Het nieuwe interieur combineert een stoere uitstraling met een warme sfeer. Eyecatchers zijn de bijzondere verlichtingsobjecten en de graffitikunstwerken van kunstenaar Marcel Labrie.

Het 90 stoelen tellende restaurant van eigenaren Vasilios Papadopoulos en zijn vrouw Charlotte, zus Eleni Papadopoulou-Heffron en Chris Takirdikis aan de Grote Markt in Breda is spectaculair veranderd. Voor het ontwerp tekende E.S.T.I.D.A. Het 40 meter lange restaurant werd in verschillende compartimenten verdeeld, waarbij elk deel een andere kleur en sfeer kreeg.

Vasilios Papadopoulos: “Het restaurant heeft een warme, wat klassieke sfeer gekregen met tegelijkertijd een stoere uitstraling. De stoelen zijn met stof bekleed en hebben in elk compartiment een andere kleur. Eyecatchers zijn de designlampen in het voorste deel en de bijzondere lichtobjecten in het middendeel, die bestaan uit lampen en meer dan honderd glazen bollen die in snoeren aan het plafond hangen. Kunstenaar Marcel Labrie maakte drie ‘murals’, graffitikunstwerken die rechtstreeks op de muren zijn aangebracht en die het restaurant een kleurrijke en speelse touch geven. Bij de entree hangt een ‘Liquid Gloss’ kunstwerk van Ginvi, waarin ons nieuwe logo is verwerkt.”

Uniek in Nederland

Als grillrestaurant is Con Fuego uniek in Nederland te noemen. Smaak, presentatie, sfeerbeleving en kwaliteit gaan hier een stap verder dan bij een regulier grillrestaurant. Op de menukaart staan de mooiste producten, zoals verse Italiaanse truffels, oesters, kreeft en coquilles en de beste stukken vlees van premium cuts tot dry-aged-vlees. In het restaurant staan meerdere dry-age-kasten, waarin vlees wordt gerijpt voor het oog van de gast en waarmee gasten kunnen worden meegenomen in het verhaal van het vlees.

Prijswinnende wijnkaart

Vasilios Papadopoulos: “We serveren onze gerechten op hoogwaardig servies, gebruiken mooie wijnglazen van het topmerk Riedel en met de prachtige designtafelmessen kan de gast een vleesgerecht perfect snijden. We zijn echte wijnliefhebbers en ook onze wijnkaart met ruim 300 wijnen is uniek voor dit type restaurant. De wijnkaart kreeg de Award of Excellence van de gerenommeerde wijnsite Wine Spectator en een mooie beoordeling van twee sterren bij de World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine. Een deel van onze gasten komt bewust bij ons eten omdat we zoveel keuze hebben in topwijnen voor een aantrekkelijke prijs.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden