Tijdelijke brug Belcrumhaven van de Veilingkade naar het voormalige Becker&Rueb-terrein

Foto: Van Sluisveldgroep

In september van dit jaar zal een tijdelijke brug worden aangelegd tussen dit dynamische, bruisende en creatieve gedeelte van Breda en het voormalige terrein van Backer&Rueb.

Mocht je nog niet eerder zijn gaan kijken in het gebied in en rondom Belcrumhaven, dan wordt het hoog tijd om dat een keer te doen. Je vindt er namelijk veel leuke activiteiten en gezelligheid zoals: Belcrum Beach, Pier15, STEK, en de terrassen van Brack en Electron/MotMot. Je vindt er lokale ondernemers waarbij je wat kunt kopen, maar ook voor activiteiten en een hapje en een drankje kun je er terecht.

Ook van het voormalige terrein van Becker&Rueb kunnen we veel verwachten in de toekomst, want er liggen veelbelovende plannen voor de ontwikkelingen van woningen, horeca, kantoren en ook de grote hallen die snakken naar een mooie en leuke herbestemming.

De brug staat symbool voor de verbindingen die de gemeente binnen CrossMark legt. De brug maakt een “rondje Haven” mogelijk. Al eerder is er een tijdelijke promenade langs de Haven aangelegd. De schippers onder ons hoeven zich overigens geen zorgen te maken dat ze niet meer in en uit de Haven kunnen varen want daarvoor krijgt de Brug voldoende hoogte.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden