DAVINA in het zonnetje gezet

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Voordat ik jullie iets over mijzelf vertel wil ik, om teleurstellingen te voorkomen, nog eerst even snel onze veranderde adoptieprocedure onder de aandacht brengen. In verband met het coronavirus is het namelijk NIET mogelijk om zonder afspraak langs te komen om kennis met mij (of een ander dier) te komen maken.

Bij interesse kun je het aanmeldformulier onder mijn profiel invullen, mijn personeel zal dan contact met je opnemen!

Nu even iets over mij: mijn naam is Davina en ik ben begin maart in de opvang terechtgekomen. Om eerlijk te zijn, was dit in het begin wel een beetje gênant… Ze dachten dat ik hoogzwanger was en ik ben daarom gelijk naar een pleeggezin gegaan maar na twee weken bleek ik niet of nauwelijks aan te komen en werd er voor de zekerheid een röntgenfoto gemaakt. Je raadt het al: ik was helemaal niet in verwachting maar gewoon een beetje dik!

Best wel pijnlijk dus maar elk nadeel heeft zijn voordeel: ik mag nu wel al sneller op zoek naar een nieuw baasje en dat is voor een gezelligheidsdier zoals ik natuurlijk des te beter! Dat ik graag onder de mensen ben en van aandacht houd, betekent trouwens niet dat ik een katje ben om zonder (latex) handschoenen aan te pakken; aaien laat ik bijvoorbeeld enkel toe op mijn voorwaarden. Ik hoop dus een baasje te vinden die ervaring heeft met katten met een gebruiksaanwijzing en mijn gezelschap en eigenzinnigheden kan appreciëren! Maar dat moet vast wel lukken toch?
  • Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op mijn profiel op de website van de dierenbescherming

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden