Paco deze week in het zonnetje gezet

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

HOI HOI HOI ALLEMAAL!!!!!! IK BEN ECHT HEEL BLIJ DAT IK VANDAAG IN HET ZONNETJE STA!!! JIPPIE!! FEEST!!!! Sorry, ik weet dat ik soms een beetje té enthousiast kan zijn maar ik zal me proberen een beetje in te houden… Ik wil immers wel een zo goed mogelijke indruk op jullie maken!

Mijn naam is Paco, ik ben een flinke kerel van zo’n 2,5 jaar en word ook wel Het Blije Ei Van De Opvang genoemd. Ik ben hier als vondeling terechtgekomen en helaas niet meer opgehaald door mijn eigenaar dus ik ben nu op zoek naar een nieuw baasje dat net als ik van actie en avontuur houdt!!

In stilzitten ben ik namelijk niet zo goed: ik heb energie voor tien en vind het soms lastig om me in te houden, zeker als ik heel vrolijk ben! Ik vergeet dan ook wel eens dat ik meer dan 35 kilo weeg (oeps!) dus het is wel belangrijk dat mijn toekomstige baasje letterlijk en figuurlijk sterk in de schoenen staat. Samen rennen, spelen en wandelen vind ik SUPERLEUK dus ik hoop echt dat ik iemand kan vinden die net zo sportief is als ik. Ooh, en ik zou het ook heeeeel fijn vinden als mijn nieuwe huis een tuin heeft zodat ik een plek heb om naar hartelust te ravotten. Aangezien ik soms een beetje (heel erg) druk kan zijn, word ik niet bij een andere hond, katten of kinderen onder de 14 jaar geplaatst.

Zo, bij deze weten jullie al een beetje meer over mij! Om eerlijk te zijn vond ik het best wel lastig om me zo lang in te houden dus als jullie het niet erg vinden, ga ik nu weer even spelen!!! Misschien dat we dat binnenkort eens samen kunnen doen??? Lijkt me KEILEUK!!!!!

Poot van Paco!

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden