Bordeaux Dog van 5 jaar zoekt een nieuw baasje

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

*Kwijl kwijl lebber lebber* Sorry voordat ik jullie hier te woord kan staan, moet ik eerst even mijn snuit poetsen! Als ik enthousiast ben, heb ik namelijk nog wel eens de neiging om een beetje (heel erg) te gaan kwijlen en ik wil jullie natuurlijk wel op mijn paasbest onder ogen komen! *Kwijl kwijl lebber lebber*

Nou heh heh, daar ben ik dan! Mijn naam is Nelleke, Nel voor vrienden, en ik ben een Bordeaux Dog van 5 jaar. Ik ben als vondeling in de opvang terechtgekomen en niet meer opgehaald door mijn eigenaar. Nogal vreemd als je het mij (en mijn verzorgers) vraagt want ik ben echt een gezellige dame! Maar goed, ik wed dat er vast wel iemand is die mij een tweede kans op een mooi leven wil geven?

Als ik mijn ideale baas zou moeten omschrijven, zou dat iemand zijn die net als ik van knuffelen, wandelen en spelen houdt en mij steunt in situaties die ik spannend vind. Ooh, en die niet vies is van een beetje kwijl want uh ja, dat hoort nu eenmaal een beetje bij mij vrees ik! Ik vind andere honden over het algemeen best leuk dus ik zou er zeker voor openstaan om een viervoetige huisgenoot te hebben maar dan moet bij een kennismaking wel blijken of we een klik hebben.

Wat je verder nog over mij moet weten, is dat ik last heb van heupdysplasie en artrose. Hiervoor moet ik elke dag pijnstiller (+/- 30 euro per maand) en speciaal dieetvoer zoals bijvoorbeeld J/D voer van Hills krijgen. Mochten we een date hebben, dan vertellen mijn verzorgers je hier uiteraard graag meer over!

Ik kan hier natuurlijk nog uren doorgaan maar ik denk dat het het best is als we gewoon eens afspreken?

Denk jij dat jij mij de liefde en steun kan bieden die ik nodig heb? Kijk dan snel op mijn profiel en vul bij interesse het aanmeldformulier in!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden