NAC opent deuren voor uniek Rat Verlegh Terras

Foto: Pexels

Mis jij NAC ook zo erg? Speciaal voor NAC supporters is in samenwerking met NHG Horeca Group, een uniek concept bedacht: het Rat Verlegh Terras. Vrijdag 5 juni openen de stadiondeuren. Deze keer niet voor een voetbalwedstrijd, maar voor een terras aan de rand van het veld. Speciaal voor supporters die NAC en ons mooie Rat Verlegh Stadion zo missen.

“Uiteraard houden wij rekening met alle maatregelen die zijn opgelegd door het RIVM en de regering.”, zo laat NAC weten.

Een goed biertje en een lekkere bitterbal

Het Rat Verlegh Terras biedt de mogelijkheid aan supporters om, na maanden van afwezigheid, het Rat Verlegh Stadion te bezoeken onder het genot van een goed biertje en een lekkere bitterbal. Hiervoor wordt in NAC-sferen een terras opgezet aan de rand van het veld.

Je betreedt het terras via de spelerstunnel en krijgt zo een uniek inkijkje in het Rat Verlegh Stadion. Verder zullen (oud-)spelers een bezoekje brengen om zo fantastische anekdotes te vertellen en zijn hoogtepunten uit de geschiedenis van onze club te zien op de LED-schermen in het stadion. Ook is een bezoek aan het Rat Verlegh Terras een mogelijkheid om spelers, sponsoren en medesupporters, uiteraard op veilige afstand, weer te ontmoeten. Op de menukaart staan echte NAC-gerechten: vooral bier en bitterballen!

Het Rat Verlegh Terras werkt met mobiele bestellingen. Op elke tafel zit een sticker met een QR-code. Via deze code kun je bestellen en afrekenen. De bediening zal zorgen dat jouw drankjes en hapjes veilig aan tafel worden gebracht.

Het Rat Verlegh Terras is alleen toegankelijk middels een reservering. Je plaatsje op het terras reserveren kan telefonisch via 076-7640650 (tussen 9:00 uur en 20:00 uur) of door een mail te sturen naar [email protected] Er zijn in totaal 25 tafels beschikbaar. Je kunt reserveren voor de volgende tijden: 13:00 – 15:00 uur, 15:00 uur – 17:00 uur, 17:00 uur – 19:00 uur en 19:00 uur – 21:00 uur. Reserveren kan met maximaal vier personen uit een gezin en maximaal twee personen uit meerdere huishoudens. Gezinnen met meer dan vier personen dienen twee (of meer) tafels te reserveren. Groepen kunnen meerdere tafels reserveren met een maximum van twee personen per tafel. Vooralsnog zijn de openingsdagen vrijdag, zaterdag en zondag.

Mis jij ons schitterende Rat Verlegh Stadion ook zo? Reserveer dan snel een tafel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden