GVR Chollo in de spotlight deze week

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Hola, Chollo hier! Op het eerste gezicht zie ik er misschien heel stoer en imponerend uit maar niet is minder waar. Ik word niet voor niet de Grote Vriendelijke Reus van de opvang genoemd!

Want een reus, dat ben ik met mijn 53 kilo schoon aan de haak wel. Zelf wil ik dat trouwens nog wel eens vergeten haha! Zo begroet ik mensen het liefst springend en als ik tijdens het wandelen iets zie waar ik heeeeel graag aan wil ruiken (zoals bijvoorbeeld een mooi bloemetje), kan ik wel eens vergeten dat er ook nog iemand aan de andere kant van de riem zit. Mijn verzorgers omschrijven me als “een beetje lomp” maar zelf noem ik het liever “heel enthousiast”…

Niet dat ik altijd zo enthousiast hoor. Zo heb ik ook wel eens van die momenten dat ik helemaal nergens zin in heb en als iemand mij dan vraagt om iets te doen, krijg ik meestal spontaan last van Oost-Indische doofheid. Ik ben dus op zoek naar een baas die met mijn koppigheid (volgens mijn verzorgers) / sterke karakter (volgens mijzelf) om kan gaan en niet meteen opgeeft als ik een eens een keer niet luistert.

Iets anders dat mijn baas in huis moet hebben, is een hele hoop lekkers want als je één ding over mij moet weten, is dat Chollo niets voor niets doet!! Tuurlijk, ik wil best wel spelletjes met je spelen en opdrachtjes voor je uitvoeren maar ik verwacht dan wel dat ik daar voor beloond word!

Maar genoeg over mij, laten we het eens over jou hebben! Heb jij genoeg ruimte, tijd, ervaring met Argentijnse doggen, kun je een hond met karakter wel waarderen en heb je zin om mijn Grote Vriendelijke Baas te worden?

Kijk dan snel op mijn profiel en wie weet ontmoeten we elkaar snel…

Vergeet de koekjes niet he!!!

Dierenopvangcentrum Breda
Oude Baan 60

4825 BL Breda
076-5712712
Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden