Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt weer neer in Breda

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer weer neer in Breda. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Bredanaars hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Breda tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Dirkjan van Oord: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof door kan gaan. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.” De entree is gratis (vrijwillige bijdrage gewenst).

Meedoen als host of artiest

Ben jij gastvrij? Meld je dan aan met je voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin. Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot pantomimer.

Tips (beelden)tuinen in West-Brabant

  1. Beeldentuin Titambire is gevestigd in Etten-Leur (zie video hierboven). Bewonder daar tientallen beelden uit Zimbabwe.
  2. Stichting Arboretum Oudenbosch
  3. Landgoed Bouvigne in Breda
  4. D’n Overkant in Gilze
  5. Tips zijn welkom via het Contactformulier

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden