Nieuw thuis gezocht waar Friso weer lekker de buurt kan verkennen

Foto: Dierenopvang Breda
Voor mijn vriendjes hier in de opvang stromen de aanmeldingen binnen, maar helaas is er in mij maar weinig interesse.
Ik vond het daarom maar eens tijd om me hier eens even extra in de kijker te zetten. Ik ben Friso en fanatiek op zoek naar een leuke ervaren baas met veel ruimte voor mij.
Ik heb het jaren prima naar mijn zin gehad in de omgeving van een Chinees restaurant, waar ik regelmatig een heerlijke maaltijd bij elkaar kon zoeken. Ik ben uiteindelijk hier in de opvang binnengekomen, omdat het eventjes niet zo goed met mij ging. Wat er precies me gebeurd is weet ik niet, maar plots had ik pijn tijdens het lopen en eten. De mensen uit de buurt kenden me goed en hadden ook door dat er iets mis was, daarom hebben ze me van straat gehaald en hier naartoe gebracht.
De dierenarts heeft me goed onderzocht en na een tijdje pijnstilling te hebben gehad en een gebitsbehandeling, voel ik me weer helemaal de oude. Wel krijg ik hier inmiddels iedere dag pilletjes, want volgens de arts mankeer ik iets aan mijn hart. Ik merk daar zelf verder weinig van en dat ik die pillen krijg vind ik helemaal prima, want dat stoppen ze hier in van dat lekkere vlees.
De mensen hier zijn over het algemeen erg leuk en ik kom ze dan ook ieder dag tegemoet gerend, wanneer ze mijn kamer komen schoonmaken. Ik zeg over het algemeen, want soms willen die mensen van die stomme dingen zoals dat ik in een mandje ga zitten om weer naar de dierenarts te moeten. Nou, daar ben ik dus niet van gediend en dan krijgen ze lekker een lel van mij, aan mijn lijf geen polonaise!  Ik ben natuurlijk wel gewend geraakt aan de smakelijke gerechten van de Chinees die ik jarenlang heb kunnen eten. Vooral die smerige droge brokken die ze me hier voor schotelen vond ik in het begin dan ook niet om te pruimen en weigerde ik te eten. Ze zeggen alleen dat het beter voor me is en dat ik dan niet zo snel weer last krijg van mijn gebit. Ik heb dan ook maar een compromis gesloten met de medewerkers hier, door brokken te eten zolang ze het mengen met kattenvlees.
De vrijheid mis ik inmiddels wel, dus vandaar dat ik nu op zoek ben naar een nieuwe plek waar ik uiteindelijk weer lekker de buurt kan gaan verkennen. Ook zoek ik een baas die niet teveel aan me wil zitten. Wanneer ik daar zelf behoefte aan heb, kom ik echt wel naar je toe voor aandacht. Als ik die aandacht vervolgens weer beu ben geef ik dit subtiel aan, maar dan moet je ook wel naar me luisteren. Zo niet? Tja, wie niet luisteren wil…..
Ben jij iemand die ervaring heeft met kattengedrag, mij lekker kat wil laten zijn en er geen problemen mee heeft om iedere dag medicijnen voor me klaar te zetten? Neem dan snel een kijkje in mijn profiel, vul een aanmeldformulier in en hopelijk kunnen we binnenkort kennis met elkaar maken.

Dierenopvangcentrum Breda

Oude Baan 60

4825 BL Breda
076-5712712

Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden