Herenhuizen van de Klokkenberg in de spotlight

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Een schitterend stuk erfgoed, omgebouwd tot heerlijke plek om te wonen! De herenhuizen aan de Klokkenberg 59 & 98, gelegen op Landgoed De Klokkenberg te Breda. Dit voormalig grootste sanatorium van Nederland (1953), is gelegen in de nieuwe top-woonwijk in Breda Zuid.

Zelden wordt een dergelijk pand u te koop aangeboden, daarom is dit met recht een uitzonderlijke en unieke kans!

Herenhuizen met ‘WOW’-effect

Sfeer, authenticiteit, enorm hoge plafonds (circa 3,5 meter), karakter, moderne architectonische vormen, originele details, zijn kenmerken die ons zomaar door het hoofd schieten. Met een woonoppervlak van maar liefst 332 m² kunt u gerust zeggen dat we spreken over herenhuizen met héél véél ruimte. De zeer fraaie lichte hal, de grote living en dining, de masterbedroom met inloopkast etc., van de voordeur-drempel tot aan het prachtige uitzicht, met termen als leefbaarheid en eigenheid voorop, overal is over nagedacht.

Wanneer u de herenhuizen inloopt, ervaart u zonder enige twijfel het ‘WOW’-effect. Dit effect wordt onder andere veroorzaakt door de diepte en de hoogte. De zee aan ruimte -, de grote hoge ramen waardoor er optimaal licht door naar binnen treedt bieden het mooiste uitzicht van Breda over rivier De Mark en de omliggende landerijen. Het is een adembenemende ruimtes. Ziet u zichzelf al zitten bij een haard, genietend van een mooi stukje muziek? Let ook vooral op de (gerespecteerde) karakteristieke elementen. Zo hebben de ramen een ouderwetse look met de hoogste kwaliteit van vandaag de dag, de bijzondere raam partijen passen perfect in het strakke design van de rest van het pand. Ook de authentieke balk aan het plafonds en de meer dan hoge plafonds vallen op. Kortom, souvenirs uit de historie van het gebouw maar wel met de uitvoering, kwaliteit en uitrusting van deze tijd.

Beide herenhuizen hebben een riante voortuin met garage en eigen oprit, waar u uw auto op kan parkeren. Ideaal wanneer u net uw wekelijkse boodschappen heeft gedaan. De meer dan diepe achtertuin, wordt omringd door beukenhagen en geeft u het mooiste uitzicht van Breda en omstreken.

Interesse?

Bedankt voor uw interesse in de bijzondere herenhuizen op Landgoed De Klokkenberg. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over. Mocht u vragen hebben of een bezichtiging willen dan kunt u contact opnemen met de makelaars Tamara Smit of Bas Korving Van Schonck, Schul & Compagnie. Zij informeren u graag uitgebreid over de woningen en het project.

  • Wilt u graag meer lezen over het project Landgoed de Klokkenberg en de herenhuizen? Neem dan een kijkje op de website landgoeddeklokkenberg.nl en neem contact op via 076-56 56 056.

“Het enige wat deze prachtige herenhuizen nog nodig hebben is uw finishing touch”

Woning Klokkenberg Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden