Silver & Gray, een prachtige nieuwe modezaak aan de Nieuwe Ginnekenstraat

Foto:

Met de opening van de nieuwe winkel Silver & Gray aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda is deze gezellige stad weer een mooi én uniek concept rijker!

Eigenaresse Henriëtte is enthousiast over haar nieuwe winkel. Vroeger heeft zij de vakschool voor mode gedaan en daarna is zij in privésfeer kleding gaan ontwerpen. Ze heeft jarenlang in de meubelbranche gewerkt en de laatste twee jaar in de mode. Het bleef echter altijd bij haar kriebelen om een eigen zaak te openen en haar geluk kon dan ook niet op toen deze mooie zaak te huur stond. De zaak heeft een flinke verbouwing gehad en is omgetoverd tot een prachtige, lichte zaak met oog voor detail.

Modemerken die Breda nog niet kent

Bij Silver & Gray verkopen ze mooie damesmode van merken die Breda nog niet kent, waaronder Angels, Bloomings, Emotions, Poools, en Signe Nature. Ook voor shapewear van Nomi kunt u er terecht. Naast dameskleding verkopen zij ook heerlijke verzorgingsproducten en thuisproducten van het merk Janzen. De kledingcollectie is zorgvuldig samengesteld. Het zijn complete looks en/of oneindig combineerbare items geschikt voor elk moment van de dag, een feestje, naar je werk of voor in je vrije tijd. Leuk om te weten is dat je er vanaf het najaar ook unieke zilveren sieraden uit eigen atelier vindt. Deze zijn gesmeed door Henriëtte onder het label S & G Design. De kernwaarden voor deze winkel zijn eerlijkheid, vakbekwaamheid, creativiteit, eigenheid, servicegericht en persoonlijke aandacht en dit stralen zij ook zeker uit! Silver & Gray kent geen drempel en iedereen is hier dan ook meer dan welkom. Stap binnen en geniet van de ongedwongen, gezellige ambiance.

Ben je benieuwd geworden?

Neem dan eens een kijkje op de website óf nog beter bezoek de winkel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden