Vind je het ook niet een Droppie?

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Hallo? Poeh, ik ben toch wel een beetje zenuwachtig nu hoor! Toen mijn verzorgers me vroegen of ik vandaag in het zonnetje wilde staan, vond ik dat natuurlijk een hele eer maar ik vind het echt superspannend om opeens in de schijnwerpers te staan… Ik ben namelijk een beetje een onzekere dame!

Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen: mijn naam is Droppie, ik ben een Engelse Stafford dame en word in september 7 jaar. Ik ben in de opvang gekregen omdat mijn vorige baasjes een kindje kregen en ik was daar echt heeeel erg bang voor.

In de opvang hebben ze gemerkt dat ik eigenlijk alle nieuwe situaties heel eng en spannend vind. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en andere honden; het heeft echt wel even geduurd voordat ik hier gewend was. Ondertussen heb ik al wat mensenvriendjes gemaakt waarmee ik graag speel en knuffel en aan hen laat ik ook mijn vrolijke, uitbundige kant zien. Ik vind het heel leuk om hen aan het lachen te brengen door gek rond te springen!

Mijn nieuwe baasje(s) moet er wel rekening mee houden dat het even kan duren voordat ik mij in mijn toekomstige huisje zo hard op mijn gemak voel en ik uit mijn schulp durf te komen. Het is belangrijk dat iemand weet dat er veel geduld en liefde nodig is om mijn hartje te veroveren (al willen voertjes, balletjes en lekkere Kong om op te kauwen ook altijd helpen!) maar als ik eenmaal overstag ben, ben ik het blijste en liefste meisje dat je je kan wensen! Om te zorgen dat ik hiervoor de ruimte en rust krijg, word ik niet bij andere dieren en kinderen geplaatst.

Iets anders dat misschien nog het vermelden waard is, is het feit dat ik een pollenallergie heb in deze tijd van het jaar medicatie moet krijgen voor de jeuk. De kosten hiervan bedragen ongeveer 40 euro per maand.

Denk jij na het lezen van mijn verhaal: ja, ik wil dat lieve Droppie graag een gouden mandje en vooral veel liefde geven?

Lees dan snel mijn profiel voor meer informatie en vul bij interesse het aanmeldingsformulier in!

Ik ben nu al zenuwachtig voor onze eerste date!!!!!

Poot Droppie 

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden