Wie wint de titel ‘Leukste Uitje van Brabant 2021’?

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Heb je geen idee wat je deze vakantie in onze omgeving allemaal kunt doen? Kijk dan in de lijst met genomineerden voor de titel ‘Leukste Uitje van Brabant 2021’!

Leukste Uitje van Nederland

Dit jaar organiseert de ANWB voor de elfde keer de verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’. Hiervoor zijn in onze provincie onder andere De Efteling en Safaripark Beekse Bergen genomineerd. Naast die landelijke titel zijn er per provincie aan de hand van diverse criteria zoals sfeer, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding ook diverse uitjes genomineerd voor de provincietitel. Vorig jaar won GaiaZOO in Kerkrade titel ‘Leukste Uitje van Nederland 2020’ en kreeg Rondleiding Schrobbelèr in Tilburg de titel ‘Leukste Uitje van Brabant 2020’.

Welk uitje draag jij een warm hart toe?

Het is inmiddels wel duidelijk dat 2020, vanwege het coronavirus, de boeken in gaat als een bijzonder jaar. Gelukkig is het nu weer mogelijk eropuit te gaan! Het is voor de attractieparken, dierentuinen en musea pittig geweest om tijdelijk te moeten sluiten. Bovendien mogen ze, vanwege de coronamaatregelen, nu minder bezoekers tegelijkertijd binnen laten. Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Welk uitje draag jij een warm hart toe? Je kunt stemmen op jouw favoriet via de link onderaan dit artikel. Je maakt dan bovendien kans op een gratis dagje uit voor 5 personen!

Genomineerde Uitjes van Brabant

Hieronder de Brabantse genomineerde uitjes. Je kunt uit deze lijst natuurlijk meteen inspiratie opdoen voor een leuk dagje uit in onze provincie. Kijk vooraf wel even goed na aan welke voorwaarden je moet voldoen om binnen te mogen en of je wellicht vooraf een plaatsje moet reserveren. Zo voorkom je teleurstelling!

Breng jouw stem uit!

Je kunt jouw stem heel eenvoudig online uitbrengen. Klik op de link onderaan dit artikel voor de speciale stempagina. De verkiezing is opgedeeld in twee categorieën. In de categorie ‘Leukste uitje van Nederland’ zijn uitjes genomineerd met minimaal 450.000 bezoekers per jaar en een landelijk karakter. In de categorie ‘Leukste uitje van de Provincie’ vind je de top 12 leukste uitjes per provincie. Je mag in beide categorieën een stem uitbrengen, maar dit is niet verplicht. Je kunt jouw keuze maken door op de naam van jouw favoriete uitje te zoeken. Onder de stemmers met een afgeronde deelname wordt 5 keer een dagje uit verloot.

  • KLIK HIER om jouw stem uit te brengen voor ‘Het Leukste Uitje 2021’

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden