Drie keer scheepsrecht voor Sammy?

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Hallo allemaal, ik ben Sammy. Misschien herkennen jullie mij nog? De afgelopen tijd was voor mij nogal een emotionele rollercoaster: ik heb voor de tweede keer op korte tijd meegemaakt dat mijn baasje overleden is… Ik hoop dus echt dat drie keer scheepsrecht is en dat ik deze keer ergens terecht kom waar ik de rest van mijn leventje kan slijten!

Ik ben zelf met mijn 12 jaar niet meer de jongste en voor mij hoeft het ook allemaal niet meer te avontuurlijk te zijn. Lekker veel knuffels, een warme schoot, etensbakjes die ik met niemand hoef te delen en een tuin waarin ik heerlijk in mijn eentje rond kan slenteren: meer dan dat heb ik op mijn oude(re) dag niet nodig!

Ik hoop dat ik in mijn nieuwe huisje, naast heel veel liefde natuurlijk, de rust en regelmaat krijg die ik nodig heb. Ik kan namelijk niet zo goed tegen stress; als het heel erg is kan ik er zelfs een blaasontsteking van krijgen! Dit kan voor een gecastreerde kater zoals mij zeer ernstige gevolgen hebben, dus het is belangrijk dat mijn toekomstige baasje(s) mijn plasgedrag goed in de gaten houdt. Waar je precies op moet letten, vertellen mijn verzorgers je uiteraard graag tijdens onze eerste date.

Heb jij nog een plekje vrij voor deze knappe, lieve pechvogel? Kijk dan snel op mijn profiel en vul het aanmeldformulier in. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Sammy

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden