GR8 Summer Jam – International Carshow op Breepark Breda

Foto: GR8 Carshow:

In het weekend van 22 en 23 augustus 2020 vindt de GR8 Summer Jam – International Carshow plaats in Breepark Breda.

De eerste autoshow in Breda met showcars uit o.a. België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en de UK. Een initiatief van GR8 Magazine – het enige autotuning magazine van Nederland en Vlaanderen- in samenwerking met de grootste autoshow organisator van Nederland, 402 Automotive.

Showcars in Breda

Tijdens de GR8 Summer Jam kunnen honderden showcars worden bewonderd in de indoor beurshal, maar ook op de diverse showparkings rondom het gehele Breepark complex. De selectie is in handen van Dries Dumoulin, uitgever van GR8 Magazine. Dumoulin: “Wij organiseren al enkele jaren de grootste tuningshow van België in Kortrijk (GR8 ICS) in het voorjaar. Deze editie ging niet door vanwege de COVID-19 uitbraak en wij zijn blij dat we deze zomer toch nog een speciale editie van GR8-ICS kunnen organiseren in Nederland. Alle stijlen performance en tuning zijn hier te vinden: van stance tot JDM, van oldskool tot lowrider en van performance tot clean.”

402 Automotive heeft voor een show in Breda de handen ineengeslagen met Dries. Ronald van den Broek, organisator van 402 Automotive: “We zagen al langer de potentie voor een autoshow in Breepark, voor ons bijna een thuiswedstrijd. We vinden het mooi om steeds meer in onze eigen regio te organiseren. Naast events op Breda International Airport voegen we nu ook Breepark toe aan ons rijtje locaties. Het wordt ook een totaal andere show dan op de andere indoor locaties. De GR8 Summer Jam zal een focus krijgen op het zogenaamde tuningsegment en om dat onderscheid te onderstrepen is de samenwerking met GR8 Magazine aangegaan. Dat zorgt voor een wezenlijk ander aanbod aan auto’s, al is het alleen al door de aanwezigheid van veel Belgische showcars, die normaal gezien niet zo snel Nederlandse shows bezoeken.”

Theatershows

Breepark Breda biedt naast de indoorhal ook diverse parkings, die nu dienst zullen doen als showpaddocks. GR8 Summer Jam wordt een mooie mix van indoor en outdoor eventbeleving, uiteraard passend binnen de huidige COVID-19 maatregelen. Zowel binnen en buiten zal worden toegezien op het waarborgen van de social distancing richtlijnen. Zo kan de bezoeker kiezen voor een aanvang van het ticket in de ochtend of de middag om bezoekersstromen te verdelen. Tickets worden alleen online verkocht en is er een maximum aantal bezoekers en deelnemers toegelaten.

Meer informatie en tijden

Er zal geen verkoop ter plaatse zijn. Zo kan de organisatie iedereen registreren en de toeloop monitoren. Alle informatie en kaartverkoop mogelijkheid is terug te vinden op www.GR8carshow.com. (Kinderen tot 10 jaar zijn gratis)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden