Ook de oudere katten van Dierenopvang Breda zoeken een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Breda

Vandaag de ouderen katten in de spotlights. Wij zouden graag onze oudere heren eens willen laten spreken, maar aangezien ondertekenden dat niet zonder hulp kunnen zullen wij voor hen spreken.

In Dierenopvangcentrum Breda hebben wij verschillende oudere katten wonen die heel graag een thuis voor zichzelf wensen. Wij proberen ze hier wel een plezierige tijd te geven, maar het allerbeste komen ze natuurlijk tot hun recht in een huis waar mensen wat langer de tijd voor hen kunnen nemen. Wij hebben bijvoorbeeld een oudere heer genaamd Jaap die supergraag in je armen wil liggen en dat het liefst zo lang mogelijk. Ook hebben we Friso, die heel graag eet en die dus een personal trainer nodig heeft en ook een oudere man die gewoon alleen maar wil dat je er bènt genaamd Oni.

Wij dierverzorgers weten dat een kitten (of liever twee) veel leuker is en dat je daar, normaal gesproken, ook veel langer van mag genieten. Maar echt, zo’n oudere kat is zo aandoenlijk! En ja ze hebben meer zorg nodig en sommigen zijn medicijn afhankelijk, maar juist daardoor zijn het zulke dankbare spinners

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons dierenopvangcentrum in Breda, wij stellen de heren graag aan jullie voor.

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden