Brabants F1 event duo stampt in 4 weken tijd nieuwe fabriek uit de grond

Foto: All Units

Het Brabantse Porsche Mobil 1 duo bestaande uit coureur Michael Verhagen en sportmarketeer Nick Man, houdt zich normaal gesproken bezig met racen. Coureur Michael Verhagen rijdt in het hoogste touringcar klassement op de bekende internationale circuits tijdens de F1 races.

Toen er vanwege het corona virus races werden afgelast, hadden de Brabantse vrienden plotseling een hoop tijd vrij om iets nieuws te beginnen. In slechts 4 weken tijd wist het duo een volledig nieuwe onderneming met eigen productiefabriek, voor woon-en kantoorunits op te zetten.

Passende bedrijfsruimtes voor startende ondernemers 

“In Januari zag ik in de media voorbijkomen dat er een nieuw record aan ondernemingen in Nederland was geregistreerd, namelijk meer dan 2 miljoen. Dan kan een extra ook nog wel!” dacht Verhagen. Maar vanwege zijn drukke planning kwam het niet tot een concreet plan. Toen de eerste races in maart gecanceld werden vanwege het corona virus én zijn sportmarketeer zonder werk kwam te zitten, besloot het duo het over een andere boeg te gooien en een poging te doen om alle startende ondernemers te voorzien van passende bedrijfsruimtes. “Met zoveel startende bedrijven en in zo’n onzekere tijd, moet er wel vraag zijn naar goedkope bedrijfsruimte aan huis” vervolgt Man. In Juli registreerde ze bij de KVK een bedrijf onder de naam All Units en 3 weken later pronkte die naam ook op de eigen productiefabriek in het buitenland.

De mannen houden het tempo erin en zijn inmiddels druk bezig met het ontwerp van de 200m2 grote showroom in Breda én hebben intussen al 20 klanten voorzien van een All Unit. “Tja, alles gaat bij ons altijd in de hoogste versnelling” Grapt Man. Gaandeweg ontdekte de heren dat niet alleen bedrijven en ondernemers de units interessant vinden, maar dat er ook steeds meer vragen van consumenten komen over de bewoning van de duurzame units als tiny house of vakantiewoning. Nu dagen ze gemeenten uit om hierover mee te denken en het woningtekort in rap tempo op te lossen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden