Hornbach zoekt Beste Klusser van Breda

Wie is de beste klusser van Breda en omstreken? Binnenkort weten we het antwoord op deze vraag, want bouwmarkt Hornbach geeft het startschot voor haar jaarlijkse ‘Beste Klusser’ verkiezing. En die belooft spannender dan ooit te worden.

De afgelopen maanden zijn we massaal aan het klussen geslagen, met als gevolg dat er heel wat nieuwe klustalenten zijn opgestaan. Wie kans wil maken op de felbegeerde Gouden Hamer kan zich aanmelden via www.debesteklusservannederland.nl.

Gouden Hamer en landelijke roem

We transformeerden de woonkamer, knapten de tuin op en bouwden onze eigen thuiswerkplek. “Ja, we hebben met z’n allen de handen flink uit de mouwen gestoken de afgelopen maanden”, vertelt Bart Wortel, vestigingsmanager van Hornbach Breda. “Ik heb heel wat nieuwe klustalenten voorbij zien komen en dat maakt onze verkiezing dit jaar bloedstollend. Wie is die ene meesterklusser? De klusheld met gouden handen? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar.”

Wie meedoet aan de wedstrijd moet het in elk geval opnemen tegen de 37-jarige Rauf Morad uit Vlaardingen. Hij ging er vorig jaar met de Gouden Hamer vandoor. “Ik ben er ontzettend trots op dat ik de Beste Klusser van Nederland ben. Nog een keer winnen wordt heel lastig, maar ik ga het zeker proberen. Mijn tip voor anderen? Zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de start staat. Je moet natuurlijk handig zijn. Maar belangrijker is misschien wel omgaan met tijdsdruk en gewoon nooit opgeven. Het talent om te klussen zit in iedereen, maar je moet het ook durven.” De Beste Klusser van Nederland ontvangt naast de Gouden Hamer landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn in een winnaarscampagne door heel Nederland. Een grote eer!

Meld je aan
Jong, oud, man, vrouw, professional of doe-het-zelver: iedereen maakt kans om de Beste Klusser van Nederland te worden. Meedoen is simpel. Meld jezelf, of iemand anders, aan via de campagnepagina. Stuur vervolgens foto’s of video’s van jouw ultieme klusproject in en verzamel daarmee zo veel mogelijk stemmen. De drie regiogenoten met de meeste stemmen voeren een kwalificatieproef uit, onder het toeziend oog van de professionele jury van Hornbach. De winnaar mag zichzelf Beste Klusser van Breda noemen en gaat door naar de landelijke finale. Een zinderende krachtmeting met klustalenten uit 14 andere regio’s.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden