Kleur en knutsel je eigen stad Breda met alle hotspots

Foto: City-Play

Wat doet jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje nu de vakantie weer voorbij is? Na de drukke schooldagen kan hij of zij vanaf heden zijn eigen stad Breda goed leren kennen.

Na het speelkleed van Breda heeft City-Play nu een sticker- en tekenvel ontwikkeld van de stad. Je eigen stad leren kennen kan vanaf heden dus niet alleen op het speelkleed maar ook tijdens het kleuren en knutselen.

Spelenderwijs leer je de hotspots van Breda kennen

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Breda kennen. Met steeds meer producten wil City-Play kinderen kennis laten maken met hun eigen stad.

Naast het speelkleed, stickervel en tekenvel van Breda zijn deze er ook van het Circuit Zandvoort, Enschede, Tilburg, Maastricht, Utrecht, Eindhoven, Zeeland, Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd.

Wij betrekken bij het ontwerpen van alle producten inwoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen, beter dan wij.

City-Play draagt ook maatschappelijk bij, zo voorzien zij van diverse ziekenhuizen de kinderafdelingen van leuke producten. Het is fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van, aldus Roy en Guy, de eigenaren van City-Play.

  • De producten van Breda, zoals het onderstaande speelkleed, zijn te bestellen op www.speelkleed.nl

speelkleed Breda plattegrond

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden