FYEO Medical klaar voor Breda

Foto: FYEO Medical

De publiciteitscampagne is nog in volle gang, maar nu al spreekt FYEO Medical van een groot succes.

Met pakkende slogans als “Breda is de lenzen beu”, “Breda gaat brilloos” en “Breda ziet het scherp” presenteerde FYEO Medical zich de afgelopen weken aan het Bredase publiek. De grootste privé-kliniek voor brilvervangende chirurgie in Nederland is klaar voor Breda.

Groot succes

“Wij verwelkomen alle bijziende en verziende Bredanaars en iedereen uit de regio om de nieuwe kliniek te bezoeken,” vertelt vestigingsmanager Bodhi Hoeks van FYEO Medical Breda enthousiast. “Voor veel mensen is een brilvervangende behandeling nog onbekend terrein, iets dat duur of zelfs eng is. Niets is minder waar. Veel mensen hebben zich nu al aangemeld in onze kliniek, een groot succes. Het laat zien dat het brede publiek, dat af wil van hun bril of lenzen, makkelijker voor oogbehandelingen gaat.”

De Bredase kliniek is de eerste nieuwe vestiging buiten de hoofdkliniek in het Brabantse Eersel (in de buurt van Eindhoven). In Breda vinden vooronderzoeken en controles plaats. De oogbehandeling zelf wordt altijd uitgevoerd in Eersel. De nieuwe kliniek moet de reistijd voor bezoekers uit de regio Breda aanzienlijk verkorten.

Gratis informatieavond

Wie meer wil weten, kan op 27 oktober terecht op de gratis informatieavond. Een uitstekende gelegenheid om informatie in te winnen over oogbehandelingen. Want zeg eerlijk, weet jij precies wat ooglaseren is? Of jouw ogen geschikt zijn voor lensimplantaten? Überhaupt hoe lensimplantatie werkt?

“Terechte vragen die ons team graag beantwoordt,” beaamt vestigingsmanager Hoeks. “Tijdens de informatieavond vertellen wij over alle mogelijke behandelingen. Uiteraard kunnen bezoekers de kliniek van binnen bekijken en ervaren. Iedereen krijgt bovendien een gratis oogtest die aangeeft of een behandeling mogelijk is.”

Vrijblijvend vooronderzoek

Belangrijk om te weten, alleen een uitgebreid vooronderzoek kan volledig uitsluitsel geven welke behandeling het beste bij je past. Het vooronderzoek is volledig vrijblijvend en kan, nu al, online of telefonisch worden aangevraagd.

Vanaf 1 september ben je dus van harte welkom in FYEO Medical Breda aan de Verlengde Poolseweg 40.

FYEO Medical Breda
Bond Towers
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL Breda
0497 360 860

Over FYEO Medical

FYEO Medical is in Nederland de grootste privé-kliniek op het gebied van brilvervangendechirurgie. Sinds de oprichting in 2002 hebben meer dan 15.000 tevreden cliënten behandelingen als ooglaseren, het implementeren van lenzen en ooglidcorrecties ondergaan.  

Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en is met zorg gekozen. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie dat iedere cliënt en daarmee ook ieder oog uniek is. Het brede aanbod van oogbehandelingen zorgt dat FYEO Medical uitblinkt in persoonlijke zorg, innovatieve producten en de beste oplossing voor ieder oog.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden