Cyperse korthaar Andy zoekt een nieuw baasje

Foto: Dierenopvang Breda

Ik ben Andy, een cyperse korthaar van ongeveer 2 jaar oud. Omdat ik zo mooi ben, werd er verwacht dat ik wel een eigenaar zou hebben, maar helaas. Na een periode met een “zwerfhalsbandje” om, kwam er nog steeds geen reactie en ben ik naar het asiel gebracht op 22 juli 2020.

In het begin schrok ik wanneer iemand te snel naar me toe kwam. Nu ik hier al een paar maandjes zit, vind ik het juist heel fijn om gekroeld te worden! Wanneer je binnenkomt, loop ik graag achter je aan om je kopjes te geven. Ik krijg nooit genoeg van al die aandacht!

Omdat ik in het begin erg fel en schichtig was, weet ik niet zo goed hoe ik met kinderen om zal gaan. Daarom kan ik het beste geplaatst worden bij kinderen boven de 12 jaar. Ik hoop dat ik in mijn nieuwe huis dus genoeg gekroeld wordt en dat je in het begin geduld met me hebt. Wanneer ik je lief vind, zal ik je vaak kusjes geven! Ik vind het verder leuk om buiten rond te lopen, maar ik vind het ook fijn om soms binnen rond te hangen.

Heb je nog een plekje vrij voor een lieve, aanhankelijke en hele knappe kater? Kijk dan snel op de website van dierenopvangcentrum Breda en vul het aanmeldformulier in om me te ontmoeten! Ik kijk er naar uit!

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden