Bijzondere kleinschalige editie van Struinen in de Tuinen

Foto: Struinen in de Tuinen

Struinen in de Tuinen was zondag 6 september, mede dankzij de flexibiliteit van alle hosts, optredende acts en ondersteunende vrijwilligers, een bijzondere editie.

Er waren minder tuinen en meer veiligheidsvoorschriften, zo moest er dit jaar gereserveerd worden, maar de authentieke struinsfeer was ruimschoots aanwezig. Zelfs bij de livestreams waarlangs bezoekers ook digitaal hebben kunnen struinen.

“We hebben dit jaar een groter beroep moeten doen op alle vrijwillige deelnemers om Struinen in de Tuinen op een veilige manier door te laten gaan en aan alle coronamaatregels te voldoen. We zijn ontzettend blij dat onze achterban zich hier met veel enthousiasme voor heeft ingezet, waardoor we samen een mooi festival hebben neergezet.” – organisatie Struinen in de Tuinen.

Online struinen

Nieuw dit jaar was het struinen langs livestreams, die naast de fysieke optredens in de programmering waren opgenomen. Geprogrammeerde acts die door nieuwe coronamaatregels niet meer in een tuin konden optreden, kregen de mogelijkheid om uit te wijken naar het online programma. Via de website werden deze digitale optredens goed bezocht Het bleek een verrassend nieuw element in het concept dat de komende jaren terug zal blijven komen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden