Kom in actie als vrijwilliger voor Bredanaars en Breda

Foto: Petra Geleijns

Vijf dagen lang staat het MOOIWERK-team klaar voor alle Bredanaars om samen op zoek te gaan naar passend vrijwilligerswerk. Ruim 50 organisaties hebben zich inmiddels aangemeld met een grote diversiteit aan vacatures.

Vanaf 21 september 9.00 uur worden vraag en aanbod aan elkaar verbonden, zowel online als telefonisch!

Coronaproof vrijwilligersweek

De Vrijwilligersweek is de coronaproof variant van de Vrijwilligersmarkt die normaal gesproken elk jaar eind september plaatsvindt. Door tijdens de Vrijwilligersweek extra aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk, wil MOOIWERK meer Bredanaars motiveren om op zoek te gaan. Het doel van deze week is om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

Op MOOIWERKBREDA.NL staan vanaf maandag 21 september 9.00 uur alle vacatures, interessante workshops en een test-jezelf! Het MOOIWERK-team staat tijdens de Vrijwilligersweek elke werkdag klaar tussen 9.00 en 19.00 uur. Bredanaars kunnen zowel bellen, als WhatsApp’en naar 076 – 523 35 60.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen en buurt- en wijkinitiatieven konden zich tot 14 september aanmelden. De ruim 50 aangemelde organisaties zitten verdeeld over heel Breda en er is een grote variatie in aanbod. Van enthousiaste begeleiders tot handige materiaalmannen. En van bestuursfuncties tot meewerken in een moestuin. Er is voor ieder wat wils!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden