FYEO Medical Breda geopend door wethouder Adank

Foto: FYEO Medical Breda

FYEO Medical Breda is nu officieel geopend. Wethouder Boaz Adank verrichtte de feestelijke opening, waarmee de allereerste oogkliniek van Breda een feit is.

Omgeven door passende Corona-maatregelen, slechts een select gezelschap mocht aanwezig zijn, zorgde de aanwezigheid van wethouder Boaz Adank voor een warm Bredaas welkom. Met de komst van FYEO Medical Breda is het medisch aanbod in de stad verder uitgebreid. Cliënten kunnen in de nieuwe oogkliniek terecht voor diverse oogbehandelingen.

Dichtbij huis

Vestigingsmanager Bodhi Hoeks van FYEO Medical Breda is blij met de nieuwe locatie. “Mooi dat we onze cliënten nu ook in Breda kunnen helpen. Onze hoofdkliniek in Eersel, vlakbij Eindhoven, blijft de plaats waar de oogbehandeling zelf wordt uitgevoerd. Maar in Breda ben je vanaf nu welkom voor de vooronderzoeken en controles. Lekker dichtbij. ”

Enthousiaste reacties

Vanaf 1 september konden de eerste cliënten al terecht in de nieuwe kliniek aan de Verlengde Poolseweg voor de eerste vooronderzoeken. “Toch spannend om te ervaren of al het harde werken en planning op z’n plaats valt. Gelukkig zijn alle vooronderzoeken succesvol verlopen,” zegt vestigingsmanager Hoeks. “Heel fijn waren de enthousiaste reacties van cliënten over de kliniek.”

Gratis informatieavond

Onderdeel van de omvangrijke service die FYEO Medical haar cliënten biedt zijn de gratis informatieavonden. Op 27 oktober zal FYEO Breda zo’n informatieavond organiseren. Een uitstekende gelegenheid om informatie in te winnen over oogbehandelingen.

Iedere bezoeker krijgt een gratis QuickScan die aangeeft welke behandeling waarschijnlijk het beste bij de persoon past. Aan het einde van de informatieavond kan er direct een vrijblijvend vooronderzoek worden vastgelegd.

FYEO Medical Breda

FYEO Medical is in Nederland de grootste privé-kliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie. Sinds de oprichting in 2002 hebben meer dan 15.000 tevreden cliënten behandelingen als ooglaseren, het implementeren van lenzen en ooglidcorrecties ondergaan. Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en is met zorg gekozen. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie dat iedere cliënt en daarmee ook ieder oog uniek is. Het brede aanbod van oogbehandelingen zorgt dat FYEO Medical uitblinkt in persoonlijke zorg, innovatieve producten en de beste oplossing voor ieder oog.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden