Herfstbarbecues en een verwarmd en droog buitenterras bij HerfstBAAI

Foto: BAAI Breda

De Bredase hotspot BAAI opent op 2 oktober met een openingsweekend haar deuren voor de HerfstBAAI. De horecalocatie aan het water wordt in die periode omgetoverd tot een sfeervolle verwarmde locatie waar men zowel binnen als buiten welkom is om te genieten van een zelfgemaakte pompoensoep, een heerlijke herfstbock of een volledig bedrijfsuitje.

In deze tijd geeft buiten samenzijn voor veel mensen toch een veiliger gevoel dan binnen samenzijn. Daar speelt BAAI deze herfst op in. Met varende privékassen, een groot verwarmd buitenterras en sfeervolle binnenruimtes is BAAI ook bij mindere temperaturen erg aangenaam. Voeg daar nieuwe overdekte sloepen van Bootje Varen Breda aan toe en je kunt ‘buiten’ optimaal genieten van de herfst.

Zelfgemaakte pompoensoep, Pumpkin Smash en Bladblazervoetbal

Het volledige aanbod is in deze periode gerelateerd aan de herfst. De reguliere gast is welkom voor een borrel of lunch maar kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zijn eigen pompoensoep te maken. Voor groepen worden herfstbarbecues en buffetten, complete borrels, (overdekte) rondvaarten en een volledig herfstspelprogramma. Meest opvallend is hierbij het spelprogramma, genaamd BAAI Herfstfestival. Hierbij speel je onder andere bladblazervoetbal, een kopspijkersquiz en gooi je met bijlen op pompoenen in de Pumpkin Smash.

Twee maanden HerfstBAAI, dan volgt de WinterBAAI

Op 2 oktober opent de HerfstBAAI met een openingsweekend met o.a. een vinylavond. De HerfstBAAI loopt in de maanden oktober en november. Vanaf december wordt de HerfstBAAI opgevolgd door de WinterBAAI waarbij o.a. de glazen iglo’s terug zullen keren! BAAI is de herfst- en winterperiode geopend van donderdag t/m zondag voor regulier publiek. Op aanvraag van groepen (vanaf 20 personen) is BAAI ook op de andere dagen geopend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden