Lichaam vermiste Nadir (25) gevonden in Mark

Foto: Breda Nieuws

Het lichaam dat vanmiddag naast een auto werd gevonden in het water langs de Markkade, is dat van de vermiste Nadir Faassen (25). De Terheijdenaar werd sinds woensdagavond vermist. Eerder op de dag werd zijn auto al uit het water getakeld.

Na de vondst werd het lichaam naar het mortuarium overgebracht. Daar werd op maandagavond Nadir Faassen geïdentificeerd als slachtoffer. Eerder werd al bekend dat de auto die in de Mark werd gevonden van Nadir was.

Vermist
Nadir werd sinds woensdagavond vermist. Vrienden die hem zijn gaan zoeken vonden op zondagavond een remspoor en een afgebroken ruitenwisser op de Markkade. Omdat hij deze route op werkdagen reed met zijn auto, vermoedden ze dat het mogelijk om de auto van Nadir ging. Maandagochtend vonden politieduiker inderdaad een auto op de bodem van de Mark, die van Nadir bleek te zijn.

Bar
De bar in het centrum van Breda waar Nadir werkte, heeft via social media gereageerd op het nieuws: “Vol verslagenheid en verdriet moeten we mededelen dat onze geliefde collega en vriend Nadir is overleden door een tragisch ongeluk.” In het bericht wordt opgeroepen een kaarsje aan te steken voor zijn vrienden en familie.

Woorden schieten tekort…
Vol verslagenheid en verdriet moeten we mededelen dat onze geliefde collega en vriend Nadir…

Geplaatst door Barbier Breda op Maandag 5 oktober 2020

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden