Doneer of bestel kerstpakketten voor een bijzonder kerstfeest en help stichting NoraWerkt

Foto: NoraWerkt

Misschien kennen jullie ons nog van de superleuke Knuffel actie tijdens de lockdown afgelopen voorjaar. “ik kan nu niet bij jou zijn maar ik geef jou een knuffel”. Dat was een mooi en waardevolle actie waar wij trots op zijn.

Stichting NoraWerkt en de Knuffelfabriek heeft als doel verstandelijke beperkten, mensen met een autisme of het syndroom van Down in een zo normaal mogelijke werksfeer te krijgen. Wij hebben op dit moment zeven
mensen in loondienst en wij bieden stageplekken aan leerlingen van onder meer de praktijkschool.

Voortbestaan NoraWerkt onzeker

Maar het einde van het jaar is in zicht en daarmee ook het voortbestaan van onze stichting vanwege de teruglopende opdrachten en werkzaamheden. Daarom willen wij de Kerstpakketten die wij samenstellen en verzorgen extra onder de aandacht brengen zodat de Nora’s aan het werk kunnen blijven.

Het zou geweldig zijn als men in Breda en omstreken bijdraagt aan het voortbestaan van Stichting NoraWerkt zodat wij straks ook een bijzonder Kerstfeest kunnen vieren. Wij wensen iedereen een bijzonder Kerstfeest! En dat kan met het 076-Kerstpakket van NoraWerkt!

Dit doen we onder andere met ondernemers uit Breda en omgeving met heerlijke ambachtelijke producten. Denk hierbij aan prachtige wijnen of bier van lokale producenten,
biologische producten van de lokale fruittelers, verfijnde chocolade uit Breda, echte boerenkaas, door de molenaars gemaakte pannenkoekenmeel uit een eeuwenoude molen en een door ons fraai met de handgemaakte loungekleed met eventueel een bedrijfslogo erop.

  • Bestellen (bedrijven) voor Euro 47,50 (ex btw) en voor particulieren is er ook een aangepast pakket voor Euro 19,95 inclusief btw met eerlijke producten verzorgd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geeft men iets speciaals aan de medewerkers, relaties of een dierbare in jouw omgeving en draagt men mee aan een inclusieve samenleving.
  • Doneren het 076-Kerstpakket voor nog meer sociale impact en dan zorgen wij dat dit naar een goed doel gaat in Breda en omgeving. Door het ondersteunen van lokale ondernemers en het bieden van werk aan mensen met een bijzonder talent hebben we straks allemaal een bijzonder kerstfeest!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het bestellen of doneren. Neem contact op via [email protected] of bel ons op 06 15946117.

[ Oproep van Stichting www.norawerkt.nu

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden