Bredase clubs in de race voor Rabo ClubSupport

Foto: Rabo ClubSupport

Meer dan 200 Bredase clubs en verenigingen zijn in de race voor de Rabo ClubSupport. Deze prijs, een jaarlijks initiatief van de Rabobank, biedt clubs financiële ondersteuning in een lastig jaar voor het verenigingsleven. Bredase leden van de Rabobank kunnen stemmen op meerdere clubs en verenigingen die zij een financieel duwtje in de rug gunnen.

Ook in coronajaar 2020 doen veel clubs en verenigingen uit de gemeente Breda mee met de Rabo ClubSupport. Bredanaars die aangesloten zijn bij de Rabobank kunnen via de Rabo-app of website inloggen en vijf stemmen uitbrengen aan hun favoriete clubs en verenigingen. De club met de meeste support wordt niet alleen financieel ondersteund, maar krijgt van de Rabobank ook kennis en netwerkhulp aangeboden.

Bredanaars kunnen dit jaar onder meer stemmen op:

  • Atletiekvereniging Sprint, die het geld willen gebruiken om de tribune op te knappen.
  • Carnavalsvereniging De Meikevers, die een duwtje in de rug willen om de jeugd enthousiast te maken voor de bouwclub en muziekvereniging.
  • Dierenasiel Dierenopvangcentrum Breda, die van de opbrengst de dieren willen verzorgen en chippen.
  • Het NAC Museum, waar de digitalisering van de museumcollectie willen financieren.
  • Sportvereniging De 5 van Bavel, die nieuwe beweegevenementen willen organiseren waaronder De 5 van Bavel-loop.
  • Stichting Buurtbusvereniging Prinsenbeek, die het geld wil besteden aan hun buurtbuschauffeurs.

Alle deelnemende Bredase clubs en verenigingen kunt u vinden op de website van Rabo ClubSupport. Stemmen op je favoriete club kan nog tot 25 oktober. In november worden de resultaten bekendgemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden