Deze Argentijnse dog (4 jaar) zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Breda
Chollo is een Argentijnse dog van 4 jaar oud (01-02-2016).  Hij is bij ons binnengekomen, omdat de eigenaar te weinig tijd had voor hem.
Chollo is een gespierde knul en met zijn 53 kg, is het zeker geen klein hondje. Hij is vriendelijk naar mensen en vindt iedereen leuk. Mensen worden al snel springend begroet en hierbij kan hij een beetje lomp zijn. Deze jongen heeft namelijk niet altijd door hoe groot en sterk hij is! Om deze reden wordt hij alleen bij oudere kinderen vanaf 16 jaar geplaatst.
Chollo houdt van wandelen, maar kan ook rustig gaan liggen en vindt het heerlijk om te knuffelen. Naast wandelen en relaxen, vindt Chollo het leuk om wat lekkers uit een kong te halen. Een beloning voor het werk wat hij doet, is dan ook echt een must! Als meneer er trouwens écht geen zin in heeft, dan kan hij heel goed doen alsof hij je niet hoort.
We zoeken voor Chollo dan ook een baas met doorzettingsvermogen en die niet opgeeft als hij een keer niet luistert. Voor deze flinke knul zoeken wij een huis met ruime tuin of een terrein dat hij mag bewaken. Chollo is wel een hond die graag aandacht wil, dus een leven alleen buiten is niet aan hem besteed. We zoeken voor hem een plek waar hij onderdeel mag zijn van het gezin. Daarnaast is het belangrijk dat zijn toekomstige baas ervaring heeft met het ras en hem genoeg uitdagingen geeft.
Ben jij degene die de juiste woonsituatie en ervaring heeft om Chollo zijn gouden mand te geven? Dan horen wij graag van je!
Dierenopvangcentrum Breda
  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden